Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes

Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes

3.3 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • brown rice
    9 oz
  • red onions cut into pieces
    4 oz
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • dry white wine
    3 ½ oz
  • vegetable stock
    24 oz
  • salt to taste
    1 tsp
  • tuna, packed in water drained, flaked
    2 cans
  • artichoke hearts, marinated drained, halved
    10 oz
  • mixed olives drained, pitted, halved
    6 oz
  • fresh thyme leaves to garnish
  • Parmesan cheese (opcjonalnie) shaved, to garnish

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1478 mg
Białko 16 g
Kalorie 1301 kJ / 311 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 7 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...