Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 9 oz brown rice
- 4 oz red onions, cut into pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 3 ½ oz dry white wine
- 24 oz vegetable stock
- 1 tsp salt, to taste
- 2 cans tuna, packed in water, drained, flaked
- 10 oz artichoke hearts, marinated, drained, halved
- 6 oz mixed olives, drained, pitted, halved
- fresh thyme leaves, to garnish
- Parmesan cheese, shaved, to garnish (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1301 kJ / 311 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 1478 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Basic Black Beans
2 Std. 35 Min
Vegetable Soup
35 min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1h
Spam Croquettes with Tomato Sauce
45 Min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Mushroom Risotto
30 min
Lentil Loaf
1h 10 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Pasta Primavera
50 Min
Vegetable Stew
1h 15min
Basic Vegetable Soup
50 Min