Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes
TM6 TM5

Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes

3.3 (12 ocen)

Składniki

  • 9 oz brown rice
  • 4 oz red onions, cut into pieces
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 3 ½ oz dry white wine
  • 24 oz vegetable stock
  • 1 tsp salt, to taste
  • 2 cans tuna, packed in water, drained, flaked
  • 10 oz artichoke hearts, marinated, drained, halved
  • 6 oz mixed olives, drained, pitted, halved
  • fresh thyme leaves, to garnish
  • Parmesan cheese, shaved, to garnish (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1301 kJ / 311 kcal
Białko
16 g
Węglowodany
43 g
Tłuszcz
9 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
7 g
Sód
1478 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy