Urządzenia i Akcesoria
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
chickpeas (approx. 15 oz)1 can
-
curry powder1 tbsp
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
cauliflower broken into md. florets16 oz
-
tahini well stirred2 oz
-
lemon juice1 oz
-
lime juice2 oz
-
honey to taste1 tbsp
-
ground turmeric½ tsp
-
salt1 tsp
-
red bell pepper diced (½ in.), (approx. 4 oz)1
-
raisins4 tbsp
-
cilantro chopped2 tbsp
-
baby spinach to taste½ package
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
1364 kJ /
326 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40 min
5-Second Rainbow Salad
5 min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Texas White Bean Salad
15 min
Creamy Broccoli Salad
10 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Turkey Chili
45 min
Vegetarian Chili
50 min