Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian Burger
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
water32 oz
-
brown rice2 oz
-
farro2 oz
-
flaxseeds2 tbsp
-
1 oz bread cubesold fashioned rolled oats1 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces1 oz
-
red bell peppers cut into pieces (1 in.)2 oz
-
yellow onions cut into pieces (1 in.)2 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)1 oz
-
garlic clove1
-
dried basil1 tbsp
-
tomato paste2 tbsp
-
salt½ tsp
-
dried chili flakes¼ tsp
-
sunflower oil to fry
-
condiment
-
avocado thinly sliced
-
hamburger buns toasted4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
1561 kJ /
373 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Better Burgers
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Vegetarian Chili
50 min
BBQ Pulled Jackfruit with Coleslaw
30 min
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Lentil Loaf
1 godz. 10 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Thai Curry Noodles
25 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Pumpkin Curry
45 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min
Vegan Cashew Sauté
35 min