Sweet Potato and Zucchini Frittata
TM6 TM5

Sweet Potato and Zucchini Frittata

3.8 (76 ocen)

Składniki

  • ½ oz fresh parsley, leaves only (approx. 25 stems)
  • 3 ½ oz red onions, quartered (approx. ½ med. onion)
  • 2 tbsp olive oil, divided
  • 7 oz sweet potatoes, cut into 1 in. pieces (approx. 1 sm. potato)
  • 3 ½ oz zucchini, cut into 1 in. pieces (approx. 1 zucchini)
  • 3 ½ oz red bell peppers, cut into 1 in. pieces (approx. 1 med. pepper)
  • 6 large eggs
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • ¼ tsp dried chili flakes (opcjonalnie)
  • 8 oz buffalo mozzarella cut into rounds (¼ in.)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1848.7 kJ / 441.9 kcal
Białko
27.2 g
Węglowodany
16.8 g
Tłuszcz
29.3 g
Tłuszcz nasycony
11.6 g
Błonnik
2.9 g
Sód
824.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy