Urządzenia i Akcesoria
Sweet Potato and Zucchini Frittata
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only (approx. 25 stems)½ oz
-
red onions quartered (approx. ½ med. onion)3 ½ oz
-
olive oil divided2 tbsp
-
sweet potatoes cut into 1 in. pieces (approx. 1 sm. potato)7 oz
-
zucchini cut into 1 in. pieces (approx. 1 zucchini)3 ½ oz
-
red bell peppers cut into 1 in. pieces (approx. 1 med. pepper)3 ½ oz
-
large eggs6
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried chili flakes (opcjonalnie)¼ tsp
-
buffalo mozzarella cut into rounds (¼ in.)8 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
824.5 mg
Białko
27.2 g
Kalorie
1848.7 kJ /
441.9 kcal
Tłuszcz
29.3 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
11.6 g
Węglowodany
16.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Midweek Meals
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Greek Lentils and Rice
40 Min
Leek Pie
1 Std. 45 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Pasta Primavera
50 Min
Mushroom and Spinach Strata
2 Std. 10 Min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 Min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Cornbread Pie
1 Std. 25 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min