Urządzenia i Akcesoria
Sweet Potato and Zucchini Frittata
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only (approx. 25 stems)½ oz
-
red onions quartered (approx. ½ med. onion)3 ½ oz
-
olive oil divided2 tbsp
-
sweet potatoes cut into 1 in. pieces (approx. 1 sm. potato)7 oz
-
zucchini cut into 1 in. pieces (approx. 1 zucchini)3 ½ oz
-
red bell peppers cut into 1 in. pieces (approx. 1 med. pepper)3 ½ oz
-
large eggs6
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried chili flakes (opcjonalnie)¼ tsp
-
buffalo mozzarella cut into rounds (¼ in.)8 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
824.5 mg
Białko
27.2 g
Kalorie
1848.7 kJ /
441.9 kcal
Tłuszcz
29.3 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
11.6 g
Węglowodany
16.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Midweek Meals
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Cornbread Pie
1 godz. 25 min
Root Vegetable Gratin
1 godz. 25 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Mushroom and Spinach Strata
2 godz. 10 min