Green Tea Salmon with Asian Slaw
TM6 TM5

Green Tea Salmon with Asian Slaw

4.6 (21 ocen)

Składniki

Asian Slaw

  • 1 piece ginger (approx. the size of a garlic clove)
  • ½ oz cilantro leaves and tender stems
    lub ½ oz parsley leaves and tender stems
  • 10 ½ oz cabbage, cored and cut into pieces (1 in.)
  • 4 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
  • 1 green apple, stem removed, quartered (approx. 5.5 oz)
  • 2 oz red onion
  • 2 oz rice wine vinegar
  • ½ oz soy sauce
  • ½ oz honey
  • 1 tsp mirin
  • 1 tsp sesame oil
  • ½ oz freshly squeezed orange juice (approx. ¼ orange)
  • 1 oz olive oil
  • 2 oz roasted cashews, salted
  • ½ tsp celery salt
  • ½ tsp salt, to taste
  • ½ tsp fresh ground pepper, to taste

Steamed Green Tea Salmon

  • 24 oz fresh salmon (approx. 4-6 pieces)
  • 1 tsp rice wine vinegar
  • 1 tsp mirin
  • 2 heaping tbsp ground coriander
  • ½ tsp salt
  • ½ tsp white pepper
  • ½ tsp sugar
  • ½ oz lemon peel, thin peel only, no pith
  • 1 oz fresh ginger
  • ½ oz fresh lemongrass
  • 1 oz green tea powder (approx. 2 tbsp)
    lub 1 oz green tea leaves
  • 25 oz water
  • 1 lemon, cut into wedges, to serve

Wartości odżywcze
na 4 portions
Kalorie
10966.7 kJ / 2621.1 kcal
Białko
187.1 g
Węglowodany
139.4 g
Tłuszcz
152.6 g
Tłuszcz nasycony
25.7 g
Błonnik
31.7 g
Sód
9245 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy