Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 oz fresh parsley, leaves only
-
2
oz green onions, cut into pieces (2 in.)
lub 2 oz shallots, halved - 11 oz green cabbage, cut into wedges
-
4
oz mayonnaise
lub 1 - 2 oz plain yogurt - 1 tbsp curry powder
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 4 oz golden raisins
- 4 oz roasted peanuts, unsalted
- 4 oz peas, cooked
- 12 oz chicken breast, cooked and shredded (see Tip)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2722.7 kJ / 650.8 kcal
- Białko
- 29.9 g
- Węglowodany
- 39.5 g
- Tłuszcz
- 44.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.5 g
- Błonnik
- 9.1 g
- Sód
- 550.5 mg
Alternatywne przepisy
Broccoli Salad
5min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Broccoli Stem Slaw
15 min
Low Carb Stuffed Acorn Squash
1 Std. 20 Min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 min
Ham and Cheddar Frittata with Chocolate Zucchini Muffins
40 min
Kale Chips
40 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1 Std.
Curried Chicken and Apple Salad
30 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min