Urządzenia i Akcesoria
Sugar Snap Pea and Chicken Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
Dressing
-
lemon1
-
shallots cut into pieces2 oz
-
extra virgin olive oil4 oz
-
apple cider vinegar2 oz
-
honey1 tsp
-
salt to taste½ tsp
Poached Chicken and Sugar Snap Peas
-
water divided, plus extra to cover40 oz
-
sugar snap peas trimmed, thinly sliced lengthwise16 oz
-
red onions cut into wedges4 oz
-
boneless, skinless chicken breasts (approx. 4)28 oz
-
baby spinach3 oz
-
feta cheese crumbled3 oz
-
fresh mint leaves only, hand torn5 - 8 sprigs
-
sliced almonds to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
293 mg
Białko
29 g
Kalorie
1326 kJ /
317 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 min
Maple and Mustard Salmon
20 min
Fish Tacos
45 min
Pork and Mushroom Wraps
30 min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2 godz. 45 min
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min
Chinese Chicken Salad
1 godz. 30 min
Moroccan Chicken Bowl
45 min