
Urządzenia i Akcesoria
Sugar Snap Pea and Chicken Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
Dressing
-
lemon1
-
shallots cut into pieces2 oz
-
extra virgin olive oil4 oz
-
apple cider vinegar2 oz
-
honey1 tsp
-
salt to taste½ tsp
Poached Chicken and Sugar Snap Peas
-
water divided, plus extra to cover40 oz
-
sugar snap peas trimmed, thinly sliced lengthwise16 oz
-
red onions cut into wedges4 oz
-
boneless, skinless chicken breasts (approx. 4)28 oz
-
baby spinach3 oz
-
feta cheese crumbled3 oz
-
fresh mint leaves only, hand torn5 - 8 sprigs
-
sliced almonds to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
317 kcal /
1326 kJ
Białko
29 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
293 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Sweet Potato Casserole with Labne and Dukkah (Bill Yosses)
24 godz. 55 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Chicken with Nectarine Salsa
1 godz.
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 min
Mediterranean Chicken
35 min
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Curried Chicken and Apple Salad
30 min