Wersje kompatybilne
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Savory Crunchy Topping
- 1 egg white, from a large egg
- 1 oz extra virgin olive oil
-
1
oz honey
lub 1 oz agave - ½ oz water
- 2 tsp kosher salt
- 6 oz sunflower seeds
- 3 oz chia seeds
- 3 oz flaxseeds
- 3 oz sesame seeds, raw
- 1 oz sweet smoked paprika
- ¼ tsp ground cayenne pepper
Roasted Garlic Purée
- 24 garlic cloves, peeled
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- ½ oz water
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Brussels Sprouts
- 30 oz water
- 16 oz Brussels sprouts, cleaned and trimmed
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- extra virgin olive oil, to drizzle
Savory Hummus
- 1 lemon
-
1
can chickpeas (15 oz), drained and rinsed
lub 16 oz edamame, shelled - 4 ½ oz extra virgin olive oil
- 2 oz tahini
- 2 oz water
-
2
tsp white balsamic vinegar
lub 2 tsp cider vinegar - 1 tsp salt
- 1 tsp freshly ground black pepper
- 1 oz harissa
- 1 tsp za'atar
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground smoked paprika
- 4 tbsp pomegranate molasses, to drizzle
- 2 oz sun-dried tomatoes, to serve
- 2 oz green olives, to serve
- 2 oz preserved lemon, to serve
- 2 oz walnuts, to serve
- fresh marjoram, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4176 kJ / 998 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 82 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Błonnik
- 22 g
- Sód
- 2190 mg
Alternatywne przepisy
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 Min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 Std. 50 Min
Savory Oatmeal with Sautéed Mushrooms
45 Min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 min
Green Bean Gremolata
25 Min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1h 10 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Southwest Quinoa
40 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min