Urządzenia i Akcesoria
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Savory Crunchy Topping
-
egg white from a large egg1
-
extra virgin olive oil1 oz
-
1 oz agavehoney1 oz
-
water½ oz
-
kosher salt2 tsp
-
sunflower seeds6 oz
-
chia seeds3 oz
-
flaxseeds3 oz
-
sesame seeds raw3 oz
-
sweet smoked paprika1 oz
-
ground cayenne pepper¼ tsp
Roasted Garlic Purée
-
garlic cloves peeled24
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
water½ oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Brussels Sprouts
-
water30 oz
-
Brussels sprouts cleaned and trimmed16 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
extra virgin olive oil to drizzle
Savory Hummus
-
lemon1
-
16 oz edamame, shelled, (15 oz), drained and rinsedchickpeas (15 oz), drained and rinsed1 can
-
extra virgin olive oil4 ½ oz
-
tahini2 oz
-
water2 oz
-
2 tsp cider vinegarwhite balsamic vinegar2 tsp
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
harissa1 oz
-
za'atar1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground smoked paprika1 tsp
-
pomegranate molasses (opcjonalnie) to drizzle4 tbsp
-
sun-dried tomatoes (opcjonalnie) to serve2 oz
-
green olives (opcjonalnie) to serve2 oz
-
preserved lemon (opcjonalnie) to serve2 oz
-
walnuts (opcjonalnie) to serve2 oz
-
fresh marjoram to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2190 mg
Białko
24 g
Kalorie
4176 kJ /
998 kcal
Tłuszcz
82 g
Błonnik
22 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Southwest Quinoa
40 min
Green Bean Gremolata
25 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Baba Ghanoush
1 godz. 30 min
Keto Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Golden Oatmeal
10 min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1 godz. 5 min
Tomatillo Avocado Guacamole
10 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Basic Pinto Beans
4 godz. 5 min