Baked Mushroom Empanadas
TM6 TM5

Baked Mushroom Empanadas

4.4 (30 ocen)

Składniki

Empanada Dough

  • 1 tsp dried mixed herbs (thyme, parsley, oregano)
  • 10 oz all-purpose flour
  • 3 oz whole wheat flour
  • ½ tsp salt
  • 2 ½ oz vegetable shortening
  • 6 oz warm water

Mushroom Filling

  • 4 oz shallots, cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 3 tsp dried mixed herbs (thyme, parsley, oregano)
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch dried red pepper flakes (opcjonalnie)
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 16 oz cremini mushrooms, sliced

Assembly

  • 1 large egg
  • 1 tbsp water
  • salsa verde, to serve
    lub salsa, to serve

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
812 kJ / 194 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
26 g
Tłuszcz
8 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
2 g
Sód
204 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy