Urządzenia i Akcesoria
Zucchini and Almond Pulp Bread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 slices
Składniki
-
zucchini trimmed, cut into pieces (2 in.)16 oz
-
sugar4 oz
-
large eggs2
-
leftover almond pulp from homemade almond milk (see Tip)6 oz
-
vegetable oil plus extra to grease2 ½ oz
-
vanilla extract1 tsp
-
all-purpose flour6 oz
-
baking powder1 tsp
-
baking soda½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
3 oz chopped almondschopped walnuts (opcjonalnie)3 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
234 mg
Białko
9 g
Kalorie
1272 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black Tahini Banana Bread
1 godz. 20 min
Lentil Hummus
10 min
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
6 godz. 45 min
Almond Milk
1 godz. 20 min
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1 godz. 5 min
Blueberry Jam
45 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Zucchini Cupcakes with Cream Cheese Frosting
1 godz. 20 min
Superfood Energy Balls
35 min
Baked Mushroom Empanadas
1 godz. 50 min
Nut Milk (TM6 Metric)
10 min
Keto Cranberry Sauce
20 min