Urządzenia i Akcesoria
Zucchini and Almond Pulp Bread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 slices
Składniki
-
zucchini trimmed, cut into pieces (2 in.)16 oz
-
sugar4 oz
-
large eggs2
-
leftover almond pulp from homemade almond milk (see Tip)6 oz
-
vegetable oil plus extra to grease2 ½ oz
-
vanilla extract1 tsp
-
all-purpose flour6 oz
-
baking powder1 tsp
-
baking soda½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
3 oz chopped almondschopped walnuts (opcjonalnie)3 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
234 mg
Białko
9 g
Kalorie
1272 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Keto Cranberry Sauce
20 min
Southwest Quinoa
40 min
Raspberry Almond Pulp Cakes
50 min
7 Seed Crackers
1 godz. 40 min
Keto Pecan Tarts
2 godz. 20 min
Keto Cauliflower Stuffing
1 godz. 15 min
Basic Farro
35 min
Vegan Pineapple Coconut Tart
8 godz. 30 min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 min
Paleo Banana Blueberry Loaf
1 godz. 15 min
Seedy Almond Low Carb Bread
1 godz.
Pumpkin Streusel Muffins
25 min