Urządzenia i Akcesoria
Carrot, Feta and Mint Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh mint leaves only, torn into pieces, divided7 sprigs
-
lemon juice1 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
ground cumin1 ½ tsp
-
ground paprika2 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
water17 ½ oz
-
baby carrots (approx. 3 bunches), peeled and tops trimmed24 ½ oz
-
feta cheese crumbled, to garnish2 - 3 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
864 mg
Białko
5 g
Kalorie
916 kJ /
219 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Southwest Quinoa
40 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Guacamole
5 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Buffalo Cauliflower Bites
25 min
California Stuffed Artichokes
55 min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Zucchini and Cheese Soufflés
40 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.