Urządzenia i Akcesoria
Parmesan Rind Marinara
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
yellow onions cut into pieces8 oz
-
carrots cut into pieces3 oz
-
garlic cloves4
-
fresh basil leaves4 sprigs
-
Italian seasoning1 tsp
-
red pepper flakes¼ tsp
-
extra virgin olive oil½ oz
-
canned crushed tomatoes with liquid56 oz
-
water6 oz
-
Parmesan cheese rinds (see Tip)2 oz
-
dried bay leaves2
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
767.1 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
527.7 kJ /
126.1 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
19.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Eco-Friendly
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Edna's Lemon Curd Teacake
40 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 min
Beer Marinade
10 min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Honey Pear Vinaigrette
5 min
Creole Style Jambalaya
1 godz. 10 min
Shrimp and Potato Boil
40 min
Aji Verde Sauce
10 min
Chunky Guacamole
10 min
Loaded Potato Soup
30 min