Urządzenia i Akcesoria
Parmesan Rind Marinara
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
yellow onions cut into pieces8 oz
-
carrots cut into pieces3 oz
-
garlic cloves4
-
fresh basil leaves4 sprigs
-
Italian seasoning1 tsp
-
red pepper flakes¼ tsp
-
extra virgin olive oil½ oz
-
canned crushed tomatoes with liquid56 oz
-
water6 oz
-
Parmesan cheese rinds (see Tip)2 oz
-
dried bay leaves2
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
767.1 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
527.7 kJ /
126.1 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
19.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Eco-Friendly
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min
Loaded Potato Soup
30 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Mixed Herbs Rice
35 min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Fresh Herb Dip
10 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 godz. 5 min
Turkey Taco Meat Filling
35 min
Aji Verde Sauce
10 min
Pasta Fagioli Soup
40 min