Urządzenia i Akcesoria
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
16 oz yellow squash, (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade widthzucchini (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width16 oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
water divided9 oz
-
fresh mixed mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced, divided20 oz
-
garlic cloves3 - 5
-
shallot halved1 oz
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp to sauté1 oz
-
tomato paste2 tbsp
-
salt1 tsp
-
1 oz red wineMarsala wine1 oz
-
grated Parmesan cheese to serve (see Tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
521.8 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
683.3 kJ /
163.3 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sausage and Lentil Stew
1h 15min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10min
Grated Carrot Salad
10min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Chicken Mole Verde
1h 5min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1h 15min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
Sweet Potato Casserole with Labne and Dukkah (Bill Yosses)
24h 55min
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1h 55min
Texas Caviar
15min