Urządzenia i Akcesoria
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
16 oz yellow squash, (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade widthzucchini (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width16 oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
water divided9 oz
-
fresh mixed mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced, divided20 oz
-
garlic cloves3 - 5
-
shallot halved1 oz
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp to sauté1 oz
-
tomato paste2 tbsp
-
salt1 tsp
-
1 oz red wineMarsala wine1 oz
-
grated Parmesan cheese to serve (see Tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
521.8 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
683.3 kJ /
163.3 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Mole Verde
1 Std. 5 Min
Winter Citrus and Beet Salad
20 Min
Baked Spiralized Apples
1 Std. 5 Min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15 Min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 Min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 Min
Chickpea Ratatouille
1 Std.
Mushroom Ragu with Zoodles
40 Min
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20 Min
Golden Beet Gazpacho
50 Min
Turkey Taco Meat Filling
35 Min