Urządzenia i Akcesoria
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
16 oz yellow squash, (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade widthzucchini (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width16 oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
water divided9 oz
-
fresh mixed mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced, divided20 oz
-
garlic cloves3 - 5
-
shallot halved1 oz
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp to sauté1 oz
-
tomato paste2 tbsp
-
salt1 tsp
-
1 oz red wineMarsala wine1 oz
-
grated Parmesan cheese to serve (see Tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
521.8 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
683.3 kJ /
163.3 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 min
Winter Citrus and Beet Salad
20 min
Savory Three Cheese Tart
1 godz. 50 min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1 godz.
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 godz. 20 min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 min
Ratatouille with Pecorino
1 godz. 5 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Sweet Potato Casserole with Labne and Dukkah (Bill Yosses)
24 godz. 55 min
Mediterranean Farro Salad
1 godz. 35 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min