Urządzenia i Akcesoria
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
16 oz yellow squash, (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade widthzucchini (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width16 oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
water divided9 oz
-
fresh mixed mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced, divided20 oz
-
garlic cloves3 - 5
-
shallot halved1 oz
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp to sauté1 oz
-
tomato paste2 tbsp
-
salt1 tsp
-
1 oz red wineMarsala wine1 oz
-
grated Parmesan cheese to serve (see Tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
521.8 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
683.3 kJ /
163.3 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hummus
10 min
Baked Beans with Maple Syrup
31 godz. 5 min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1 godz. 15 min
Lentil Salad
35 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min