Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta

Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • zucchini (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width
    16 oz
    16 oz yellow squash, (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width
  • dried porcini mushrooms
    ½ oz
  • water divided
    9 oz
  • fresh mixed mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced, divided
    20 oz
  • garlic cloves
    3 - 5
  • shallot halved
    1 oz
  • extra virgin olive oil plus 1 tbsp to sauté
    1 oz
  • tomato paste
    2 tbsp
  • salt
    1 tsp
  • Marsala wine
    1 oz
    1 oz red wine
  • grated Parmesan cheese to serve (see Tip)

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 163.3 kcal / 683.3 kJ
Białko 7.2 g
Tłuszcz 11.2 g
Węglowodany 12.4 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Sód 521.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...