Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
TM6 TM5

Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto

4.7 (7 ocen)

Składniki

  • 1 lemon

Pesto

  • 7 oz Parmesan cheese, in pieces
  • 2 oz slivered almonds, blanched
  • 1 garlic clove
  • 2 oz fresh basil leaves
  • 6 oz extra virgin olive oil
  • ½ tsp salt, to taste

Mushroom Orzotto

  • ½ oz dried mushrooms
  • 3 sprigs thyme, leaves and tender stems
  • ½ tsp salt, to taste
  • ½ tsp black peppercorn
  • 4 oz yellow onions, in pieces
  • 2 garlic cloves
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 8 oz orzo
  • 3 oz white wine
  • 16 oz water
    lub 16 oz chicken stock
  • 6 oz cremini mushrooms, sliced
  • 2 oz pine nuts

Pesto Salmon

  • 20 oz fresh salmon fillet

Blistered Tomatoes

  • 4 stalks cherry tomatoes on the vine
  • 2 tsp extra virgin olive oil
  • ¼ tsp salt
  • 1 lemon, sliced and grilled, to serve (see Tip)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
5251 kJ / 1255 kcal
Białko
59 g
Węglowodany
50 g
Tłuszcz
92 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Błonnik
7 g
Sód
2127 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy