Urządzenia i Akcesoria
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
2 oz chia seedsgolden flaxseeds2 oz
-
warm water to cover, to soak
-
blanched almonds sliced4 oz
Green Goddess Dressing
-
extra virgin olive oil2 oz
-
water8 oz
-
ascorbic acid (vitamin C in powder form) (see Tip)1 tsp
-
fresh mint leaves only6 sprigs
-
fresh cilantro leaves only15 sprigs
-
parsley leaves only8 sprigs
-
8 leaves Tuscan kalelacinato kale8 leaves
-
ripe avocado halved, peeled, pitted1
-
green apple quartered, cored, skin on1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
Kale Quinoa Salad
-
water plus extra to fill to 1 liter mark32 oz
-
quinoa3 oz
-
4 oz butternut squash, cubed (½ in.)kabocha squash cubed (½ in.)4 oz
-
fresh green beans bias cut in pieces (2 in.)8 oz
-
large eggs cold3
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
Brussels sprouts leaves only, removed from core8 oz
-
16 leaves Tuscan kale, center rib removed, sliced into strips (2 in.), (see Tip)lacinato kale center rib removed, sliced into strips (2 in.), (see Tip)16 leaves
-
lemon juice½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
pomegranate arils/seeds4 oz
-
red grapes seedless, halved8 oz
-
feta cheese3 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
900 mg
Białko
16 g
Kalorie
2146 kJ /
513 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
14 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuna Avocado Bowl
50 min
Southwest Quinoa
40 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Hawaiian Summer Rolls
1 godz.
Barley and Lentil Radicchio Salad
1 godz. 25 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9 godz. 25 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Green Goddess Dressing (Bill Yosses)
20 min
Lentil Salad
35 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min