
Urządzenia i Akcesoria
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 portions
Składniki
-
baby beets trimmed, quartered12 oz
-
extra virgin olive oil plus 0.5 oz to chop1 tbsp
-
salt plus extra, to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper to season, to taste
-
red onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
spelt grains9 oz
-
dry white wine3 ½ oz
-
vegetable stock18 oz
-
chopped walnuts (opcjonalnie)3 oz
-
baby arugula2 oz
-
unsalted butter cubed1 oz
-
goat cheese divided5 oz
-
fresh dill fronds (opcjonalnie) to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
633 kcal /
2648 kJ
Białko
21 g
Tłuszcz
36 g
Węglowodany
63 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Sód
1305 mg