
Urządzenia i Akcesoria
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
canned chickpeas14 oz
-
cauliflower florets19 oz
-
rainbow carrots cut into pieces8 oz
-
red onion cut into wedges4 oz
-
sweet mini peppers stem removed, cut into pieces5 oz
-
Persian cucumbers trimmed, cut into pieces6 oz
-
extra virgin olive oil4 ½ oz
-
garlic cloves2
-
dried oregano1 tsp
-
red wine vinegar1 oz
-
water1 oz
-
lemon juice½ oz
-
Dijon mustard1 heaping tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
feta cheese crumbled8 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
635.7 kcal /
2659.7 kJ
Białko
18.7 g
Tłuszcz
46.7 g
Węglowodany
39 g
Błonnik
10.5 g
Tłuszcz nasycony
13.2 g
Sód
1086 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Spring Garden
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 min
Avocado Tuna Salad
5 min
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40 min
Broccoli Salad
5 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 min
Green Goddess Salad
10 min
Lentil Salad
35 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 godz. 15 min