
Urządzenia i Akcesoria
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
canned chickpeas14 oz
-
cauliflower florets19 oz
-
rainbow carrots cut into pieces8 oz
-
red onion cut into wedges4 oz
-
sweet mini peppers stem removed, cut into pieces5 oz
-
Persian cucumbers trimmed, cut into pieces6 oz
-
extra virgin olive oil4 ½ oz
-
garlic cloves2
-
dried oregano1 tsp
-
red wine vinegar1 oz
-
water1 oz
-
lemon juice½ oz
-
Dijon mustard1 heaping tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
feta cheese crumbled8 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
635.7 kcal /
2659.7 kJ
Białko
18.7 g
Tłuszcz
46.7 g
Węglowodany
39 g
Błonnik
10.5 g
Tłuszcz nasycony
13.2 g
Sód
1086 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Spring Garden
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone