Urządzenia i Akcesoria
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
canned chickpeas14 oz
-
cauliflower florets19 oz
-
rainbow carrots cut into pieces8 oz
-
red onion cut into wedges4 oz
-
sweet mini peppers stem removed, cut into pieces5 oz
-
Persian cucumbers trimmed, cut into pieces6 oz
-
extra virgin olive oil4 ½ oz
-
garlic cloves2
-
dried oregano1 tsp
-
red wine vinegar1 oz
-
water1 oz
-
lemon juice½ oz
-
Dijon mustard1 heaping tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
feta cheese crumbled8 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1086 mg
Białko
18.7 g
Kalorie
2659.7 kJ /
635.7 kcal
Tłuszcz
46.7 g
Błonnik
10.5 g
Tłuszcz nasycony
13.2 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spring Garden
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chopped Asian Salad
20 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Curried Chicken and Apple Salad
30 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Creamy Broccoli Salad
10 min
Texas Caviar
15 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min