Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 green onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- ½ oz vegetable oil
- 2 stalks celery, sliced (¼ in.)
- 3 ½ oz fresh green beans, trimmed, cut in half
- 5 oz yellow squash, cut into pieces (½ in.)
- 4 oz carrots, cut into pieces (½ in.)
- ½ tsp thyme
- ¾ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 45 oz vegetable stock
- 6 oz dry pasta, ditalini rigati pasta
- 2 oz lacinato kale, center rib removed, cut into pieces (1 in.)
- 14 oz canned cannellini beans, rinsed, drained
- 4 oz fresh green peas
- 1 tbsp lemon juice
- grated Parmesan cheese, to garnish (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 834.2 kJ / 199.4 kcal
- Białko
- 10.7 g
- Węglowodany
- 31.9 g
- Tłuszcz
- 4.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 8.4 g
- Sód
- 520.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1h 15 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Tuscan White Bean Stew
1h
Steel Cut Oats
35min
Split Pea Soup
1h 25 min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Steel Cut Oats
35min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 min
Chunky Vegetable Barley Soup
1h
Steamed Broccoli
25min