Urządzenia i Akcesoria
Spring Garden Minestrone Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
green onions cut into pieces3
-
garlic clove1
-
vegetable oil½ oz
-
celery sliced (¼ in.)2 stalks
-
fresh green beans trimmed, cut in half3 ½ oz
-
yellow squash cut into pieces (½ in.)5 oz
-
carrots cut into pieces (½ in.)4 oz
-
thyme½ tsp
-
salt to taste¾ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
vegetable stock45 oz
-
dry pasta, ditalini rigati pasta6 oz
-
lacinato kale center rib removed, cut into pieces (1 in.)2 oz
-
canned cannellini beans rinsed, drained14 oz
-
fresh green peas4 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
grated Parmesan cheese (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
520.5 mg
Białko
10.7 g
Kalorie
834.2 kJ /
199.4 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Błonnik
8.4 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
31.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spring Garden
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Mushroom Taco Filling
35 min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1 godz. 45 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1 godz.
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Chunky Vegetable Barley Soup
1 godz.
Potato Curry Soup
35 min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Tuscan White Bean Stew
1 godz.