
Urządzenia i Akcesoria
Spring Garden Minestrone Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
green onions cut into pieces3
-
garlic clove1
-
vegetable oil½ oz
-
celery sliced (¼ in.)2 stalks
-
fresh green beans trimmed, cut in half3 ½ oz
-
yellow squash cut into pieces (½ in.)5 oz
-
carrots cut into pieces (½ in.)4 oz
-
thyme½ tsp
-
salt to taste¾ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
vegetable stock45 oz
-
dry pasta, ditalini rigati pasta6 oz
-
lacinato kale center rib removed, cut into pieces (1 in.)2 oz
-
canned cannellini beans rinsed, drained14 oz
-
fresh green peas4 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
grated Parmesan cheese (opcjonalnie) to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
199.4 kcal /
834.2 kJ
Białko
10.7 g
Tłuszcz
4.3 g
Węglowodany
31.9 g
Błonnik
8.4 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Sód
520.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Spring Garden
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Vegan Creamy Tomato Soup
30 min
Broccoli Stem Slaw
15 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 min
Split Pea Soup
1 godz. 25 min
Broccoli Salad
5 min
Butternut Squash Ravioli Soup
35 min
Brown Sugar Baked Beans
45 min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Chunky Vegetable Barley Soup
1 godz.
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Tuscan White Bean Stew
1 godz.