Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 green onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- ½ oz vegetable oil
- 2 stalks celery, sliced (¼ in.)
- 3 ½ oz fresh green beans, trimmed, cut in half
- 5 oz yellow squash, cut into pieces (½ in.)
- 4 oz carrots, cut into pieces (½ in.)
- ½ tsp thyme
- ¾ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 45 oz vegetable stock
- 6 oz dry pasta, ditalini rigati pasta
- 2 oz lacinato kale, center rib removed, cut into pieces (1 in.)
- 14 oz canned cannellini beans, rinsed, drained
- 4 oz fresh green peas
- 1 tbsp lemon juice
- grated Parmesan cheese, to garnish (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 834.2 kJ / 199.4 kcal
- Białko
- 10.7 g
- Węglowodany
- 31.9 g
- Tłuszcz
- 4.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 8.4 g
- Sód
- 520.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Veggie Loaded Pasta Sauce
30min
Steel Cut Oats
35min
Tuscan White Bean Stew
1h
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Potato Gratin (TM6)
1 Std. 10 Min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Chunky Vegetable Barley Soup
1h
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50 min.
Curried Lentils
5h 15 min
West African Peanut Soup with Chicken
50min