
Urządzenia i Akcesoria
Green Lentil Risotto with Asparagus
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter½ oz
-
dried green lentils rinsed7 oz
-
dry white wine3 ½ oz
-
vegetable stock18 oz
-
salt to taste½ tsp
-
asparagus trimmed, cut into pieces (2 in.)8 oz
-
mascarpone cheese2 oz
-
lemon peels thin peel only, no white pith
-
fresh chives to garnish
-
pumpkin seeds to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
248 kcal /
1038 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
28 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Sód
646 mg