Green Lentil Risotto with Asparagus
TM6 TM5

Green Lentil Risotto with Asparagus

4.2 (22 oceny)

Składniki

  • 2 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 4 oz yellow onions, cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • ½ oz unsalted butter
  • 7 oz dried green lentils, rinsed
  • 3 ½ oz dry white wine
  • 18 oz vegetable stock
  • ½ tsp salt, to taste
  • 8 oz asparagus, trimmed, cut into pieces (2 in.)
  • 2 oz mascarpone cheese
  • lemon peels, thin peel only, no white pith
  • fresh chives, to garnish
  • pumpkin seeds, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1038 kJ / 248 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
28 g
Tłuszcz
9 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Błonnik
5 g
Sód
646 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy