Pumpkin Chili
TM6 TM5

Pumpkin Chili

4.5 (35 ocen)

Składniki

  • 4 oz yellow onions, cut into pieces
  • 2 oz carrots, cut into pieces
  • 1 jalapeño pepper, stem removed (opcjonalnie)
  • 2 garlic cloves
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 6 oz mixed bell peppers, stems removed, cut into pieces
  • 1 tsp dried ground cumin
  • 1 tsp chili powder
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground cinnamon
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 14 ½ oz canned diced tomatoes, with juices
  • 15 oz canned black beans, drained and rinsed
  • 15 oz canned kidney beans, drained and rinsed
  • 6 oz canned pumpkin purée
  • 16 oz pumpkin flesh, diced (½ in.)
  • 8 oz vegetable stock
  • Pepper Jack cheese, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1021 kJ / 244 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
41 g
Tłuszcz
5 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
15 g
Sód
1014 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy