
Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin Chili
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
carrots cut into pieces2 oz
-
jalapeño pepper (opcjonalnie) stem removed1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil½ oz
-
mixed bell peppers stems removed, cut into pieces6 oz
-
dried ground cumin1 tsp
-
chili powder1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
canned diced tomatoes with juices14 ½ oz
-
canned black beans drained and rinsed15 oz
-
canned kidney beans drained and rinsed15 oz
-
canned pumpkin purée6 oz
-
pumpkin flesh diced (½ in.)16 oz
-
vegetable stock8 oz
-
Pepper Jack cheese to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
244 kcal /
1021 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
41 g
Błonnik
15 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
1014 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bone Appétit
12 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Root Vegetable Gratin
1 godz. 25 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Vegetarian Chili
50 min
Green Shakshuka
40 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Southwest Quinoa
40 min