Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin Chili
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
carrots cut into pieces2 oz
-
jalapeño pepper (opcjonalnie) stem removed1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil½ oz
-
mixed bell peppers stems removed, cut into pieces6 oz
-
dried ground cumin1 tsp
-
chili powder1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
canned diced tomatoes with juices14 ½ oz
-
canned black beans drained and rinsed15 oz
-
canned kidney beans drained and rinsed15 oz
-
canned pumpkin purée6 oz
-
pumpkin flesh diced (½ in.)16 oz
-
vegetable stock8 oz
-
Pepper Jack cheese to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1014 mg
Białko
13 g
Kalorie
1021 kJ /
244 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
15 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bone Appétit
12 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Cauliflower and Date Tagine
55 Min
Vegan "Beefy" Burger
1 Std. 40 Min
Savory Butternut Squash Pies
1 Std. 25 Min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 Min
Vegetarian Chili
50 Min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 Std. 50 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Smoky Black Bean Soup
35 Min
Root Vegetable Gratin
1 Std. 25 Min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 Std. 10 Min