Urządzenia i Akcesoria
Chickpea Ratatouille
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
eggplant diced (approx. 1 eggplant)12 - 14 oz
-
bell peppers cut into strips (approx. 2 peppers)10 oz
-
zucchini sliced (½ in. rounds) (approx. 2 zucchini)10 - 12 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle3 tbsp
-
garlic cloves5
-
fresh basil stalks and leaves separated3 - 4 sprigs
-
red onion cut into pieces4 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
fresh tomatoes large diced (approx. 2 tomatoes)10 oz
-
canned chopped tomatoes undrained14 oz
-
balsamic vinegar1 ½ tbsp
-
French green beans trimmed and cut into halves10 oz
-
canned garbanzo beans drained14 oz
-
pitted Kalamata olives3 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
271.2 mg
Białko
13.1 g
Kalorie
1592.5 kJ /
380.6 kcal
Tłuszcz
14.2 g
Błonnik
22 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
62.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40 min
Lentil Salad
35 min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 godz. 20 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Mushroom Taco Filling
35 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Mediterranean Farro Salad
1 godz. 35 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Tuscan White Bean Stew
1 godz.