
Urządzenia i Akcesoria
Chickpea Ratatouille
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
eggplant diced (approx. 1 eggplant)12 - 14 oz
-
bell peppers cut into strips (approx. 2 peppers)10 oz
-
zucchini sliced (½ in. rounds) (approx. 2 zucchini)10 - 12 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle3 tbsp
-
garlic cloves5
-
fresh basil stalks and leaves separated3 - 4 sprigs
-
red onion cut into pieces4 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
fresh tomatoes large diced (approx. 2 tomatoes)10 oz
-
canned chopped tomatoes undrained14 oz
-
balsamic vinegar1 ½ tbsp
-
French green beans trimmed and cut into halves10 oz
-
canned garbanzo beans drained14 oz
-
pitted Kalamata olives3 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
380.6 kcal /
1592.5 kJ
Białko
13.1 g
Tłuszcz
14.2 g
Węglowodany
62.5 g
Błonnik
22 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Sód
271.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
West African Peanut Soup with Chicken
50 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 godz. 50 min
Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Potato Curry Soup
35 min
Green Goddess Salad
10 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Smoky Black Bean Soup
35 min
Tuscan White Bean Stew
1 godz.
Risotto with Spinach and Peas
30 min