Urządzenia i Akcesoria
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
-
Brussels sprouts trimmed and halved9 oz
-
zucchini sliced in half moons (½ in.)16 oz
-
whole baby rainbow carrots peeled16 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
salt divided, to taste2 ¼ tsp
-
fresh rosemary2 sprigs
-
farro7 oz
-
water24 oz
-
lemon1
-
feta cheese2 oz
-
fresh dill fronds plus extra to garnish3 - 5 sprigs
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
773 mg
Białko
5 g
Kalorie
1029 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Lentil Salad
35 min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 godz. 20 min
Tomato Tart Tatin
1 godz. 10 min
Southwest Quinoa
40 min
Green Bean Gremolata
25 min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Mediterranean Farro Salad
1 godz. 35 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min