
Urządzenia i Akcesoria
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
-
Brussels sprouts trimmed and halved9 oz
-
zucchini sliced in half moons (½ in.)16 oz
-
whole baby rainbow carrots peeled16 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
salt divided, to taste2 ¼ tsp
-
fresh rosemary2 sprigs
-
farro7 oz
-
water24 oz
-
lemon1
-
feta cheese2 oz
-
fresh dill fronds plus extra to garnish3 - 5 sprigs
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
246 kcal /
1029 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
30 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
773 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9 godz. 25 min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Mediterranean Farro Salad
1 godz. 35 min
Mediterranean Chicken
35 min
Fish Tacos
45 min
Southwest Quinoa
40 min