Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
TM6 TM5

Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad

4.2 (24 oceny)

Składniki

Orange Balsamic Vinaigrette

  • 3 ½ oz extra virgin olive oil
  • 1 oz shallots, quartered
  • ½ oz orange peel, thin peel only, no pith
  • 1 garlic clove
  • ¼ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 2 oz freshly squeezed orange juice
  • ½ oz balsamic vinegar
  • ½ oz honey

Quinoa Salad

  • 35 oz water
  • 7 oz quinoa
  • 16 oz baby beets, small red and yellow, peeled, cut into wedges (½ in.)
  • 6 oz feta cheese, crumbled
  • 4 oz chopped pistachios, unsalted
  • orange segments, to garnish
  • cilantro leaves, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2105 kJ / 503 kcal
Białko
14 g
Węglowodany
40 g
Tłuszcz
33 g
Błonnik
7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy