
Urządzenia i Akcesoria
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Orange Balsamic Vinaigrette
-
extra virgin olive oil3 ½ oz
-
shallots quartered1 oz
-
orange peel thin peel only, no pith½ oz
-
garlic clove1
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed orange juice2 oz
-
balsamic vinegar½ oz
-
honey½ oz
Quinoa Salad
-
water35 oz
-
quinoa7 oz
-
baby beets small red and yellow, peeled, cut into wedges (½ in.)16 oz
-
feta cheese crumbled6 oz
-
chopped pistachios, unsalted4 oz
-
orange segments to garnish
-
cilantro leaves to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
503 kcal /
2105 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
33 g
Węglowodany
40 g
Błonnik
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2 godz. 15 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Chopped Asian Salad
20 min
Risotto with Broccolini
35 min
Fish Tacos
45 min
Southwest Quinoa
40 min