Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Lamb
- 1 tsp olive oil
- 1 rack of lamb, Frenched, fat trimmed
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 garlic cloves
- 1 oz fresh mixed herbs (parsley, mint, basil, thyme)
- 2 tbsp Dijon mustard
Artichoke and Spinach Purée
- ½ oz Parmesan cheese
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 24 oz artichoke hearts, packed in water (2 jars), drained
- ½ oz water
- 1 tsp lemon juice, to taste
- 1 tsp olive oil
- 3 oz fresh baby spinach
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2572.1 kJ / 614.8 kcal
- Białko
- 26.8 g
- Węglowodany
- 25.7 g
- Tłuszcz
- 47.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.1 g
- Błonnik
- 13.1 g
- Sód
- 531.4 mg
Alternatywne przepisy
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 min
Lemon Caper Potato Salad
1 Std.
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 Min
Lobster Bisque
1 godz. 50 min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 Min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 Min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 godz. 40 min