Urządzenia i Akcesoria
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Lamb
-
olive oil1 tsp
-
rack of lamb Frenched, fat trimmed1
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
garlic cloves2
-
fresh mixed herbs (parsley, mint, basil, thyme)1 oz
-
Dijon mustard2 tbsp
Artichoke and Spinach Purée
-
Parmesan cheese½ oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
artichoke hearts, packed in water (2 jars), drained24 oz
-
water½ oz
-
lemon juice to taste1 tsp
-
olive oil1 tsp
-
fresh baby spinach3 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
531.4 mg
Białko
26.8 g
Kalorie
2572.1 kJ /
614.8 kcal
Tłuszcz
47.4 g
Błonnik
13.1 g
Tłuszcz nasycony
20.1 g
Węglowodany
25.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3 godz.
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2 godz. 10 min
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Bloody Mary and Spiced Citrus Dust
15 min
Caesar Salad
30 min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min