Urządzenia i Akcesoria
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Lamb
-
olive oil1 tsp
-
rack of lamb Frenched, fat trimmed1
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
garlic cloves2
-
fresh mixed herbs (parsley, mint, basil, thyme)1 oz
-
Dijon mustard2 tbsp
Artichoke and Spinach Purée
-
Parmesan cheese½ oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
artichoke hearts, packed in water (2 jars), drained24 oz
-
water½ oz
-
lemon juice to taste1 tsp
-
olive oil1 tsp
-
fresh baby spinach3 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
531.4 mg
Białko
26.8 g
Kalorie
2572.1 kJ /
614.8 kcal
Tłuszcz
47.4 g
Błonnik
13.1 g
Tłuszcz nasycony
20.1 g
Węglowodany
25.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 godz.
Lemon Caper Asparagus
25 min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Shrimp and Crab Stack
25 min
Steamed Sunny Side Up Eggs
20 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 godz. 40 min
Green Chili Deviled Eggs
40 min
Steamed Cod Over Greens
40 min