
Urządzenia i Akcesoria
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Lamb
-
olive oil1 tsp
-
rack of lamb Frenched, fat trimmed1
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
garlic cloves2
-
fresh mixed herbs (parsley, mint, basil, thyme)1 oz
-
Dijon mustard2 tbsp
Artichoke and Spinach Purée
-
Parmesan cheese½ oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
artichoke hearts, packed in water (2 jars), drained24 oz
-
water½ oz
-
lemon juice to taste1 tsp
-
olive oil1 tsp
-
fresh baby spinach3 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
614.8 kcal /
2572.1 kJ
Białko
26.8 g
Tłuszcz
47.4 g
Węglowodany
25.7 g
Błonnik
13.1 g
Tłuszcz nasycony
20.1 g
Sód
531.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3 godz. 20 min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 godz.
Halibut with Apricot Chutney
30 min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 godz. 40 min
Lobster Bisque
1 godz. 50 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min