Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 garlic clove
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 fish fillet (approx. 5-7oz)
- 1 tbsp olive oil
- 1 tsp salt, plus 2-3 pinches, to season, to taste, divided
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste, divided
- 6 - 8 slices zucchini, thinly sliced (⅛ in.)
- 2 - 3 slices lemon, thinly sliced
- 1 tbsp pine nuts
- 35 oz water
- 2 oz long-grain rice
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2442.2 kJ / 583.7 kcal
- Białko
- 40.7 g
- Węglowodany
- 55.5 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.6 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 3052.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 Std.
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35min
Cold Red Curry Soup
30min
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Broccoli Red Lentil Soup
25 Min
Cutter Beet Carpaccio
Brak ocen
Avocado Tuna Salad
5 Min
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2h
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Cheese Omelet with Spinach
25 Min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min