Urządzenia i Akcesoria
Fish and Zucchini
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 portion
Składniki
-
garlic clove1
-
fresh parsley, leaves only3 sprigs
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
fish fillet (approx. 5-7oz)1
-
olive oil1 tbsp
-
salt plus 2-3 pinches, to season, to taste, divided1 tsp
-
ground black pepper to taste, divided2 - 3 pinches
-
zucchini thinly sliced (⅛ in.)6 - 8 slices
-
lemon thinly sliced2 - 3 slices
-
pine nuts1 tbsp
-
water35 oz
-
long-grain rice2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3052.9 mg
Białko
40.7 g
Kalorie
2442.2 kJ /
583.7 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
55.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Herb Crusted Lamb with Roasted Vegetables
Brak ocen
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Avocado Tuna Salad
5 min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 min
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30 min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min
Orange Garlic Chicken with Rice
50 min
Garlic Shrimp
35 min