Urządzenia i Akcesoria
Fish and Zucchini
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 portion
Składniki
-
garlic clove1
-
fresh parsley, leaves only3 sprigs
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
fish fillet (approx. 5-7oz)1
-
olive oil1 tbsp
-
salt plus 2-3 pinches, to season, to taste, divided1 tsp
-
ground black pepper to taste, divided2 - 3 pinches
-
zucchini thinly sliced (⅛ in.)6 - 8 slices
-
lemon thinly sliced2 - 3 slices
-
pine nuts1 tbsp
-
water35 oz
-
long-grain rice2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3052.9 mg
Białko
40.7 g
Kalorie
2442.2 kJ /
583.7 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
55.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 godz. 5 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min
Vegan Apple and Nut Crumble with Rum Raisins
Brak ocen
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Turkey Taco Meat Filling
35 min