Urządzenia i Akcesoria
Fish and Zucchini
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 portion
Składniki
-
garlic clove1
-
fresh parsley, leaves only3 sprigs
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
fish fillet (approx. 5-7oz)1
-
olive oil1 tbsp
-
salt plus 2-3 pinches, to season, to taste, divided1 tsp
-
ground black pepper to taste, divided2 - 3 pinches
-
zucchini thinly sliced (⅛ in.)6 - 8 slices
-
lemon thinly sliced2 - 3 slices
-
pine nuts1 tbsp
-
water35 oz
-
long-grain rice2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3052.9 mg
Białko
40.7 g
Kalorie
2442.2 kJ /
583.7 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
55.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 godz. 5 min
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
45 min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 min
Baja-Style Fish Tacos
30 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 godz.
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 min
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.