Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
TM6 TM5

Stuffed Peppers with Herbed Quinoa

4.1 (22 oceny)

Składniki

  • 1 oz Parmesan cheese, cut into cubes (¾ in.)
  • 8 sprigs fresh mixed herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra to garnish
  • 53 oz water
  • 5 ½ oz uncooked quinoa
  • 2 garlic cloves
  • 1 yellow onion (approx. 5.5 oz), cut in half
  • 1 oz sun-dried tomatoes, in oil, lightly drained
  • 1 tbsp olive oil
  • 15 pitted black olives, sliced
  • 1 tbsp capers
  • 2 oz pine nuts, toasted
  • ¼ tsp salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 6 mixed bell peppers (small-medium), seeds and tops removed (approx. 6 oz ea)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3988.6 kJ / 953.3 kcal
Białko
37.2 g
Węglowodany
207.1 g
Tłuszcz
22.1 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Błonnik
76.7 g
Sód
337 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy