Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into cubes (¾ in.)1 oz
-
fresh mixed herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra to garnish8 sprigs
-
water divided53 oz
-
uncooked quinoa5 ½ oz
-
garlic cloves2
-
yellow onion (approx. 5.5 oz), cut in half1
-
sun-dried tomatoes in oil, lightly drained1 oz
-
olive oil1 tbsp
-
pitted black olives sliced15
-
capers1 tbsp
-
pine nuts toasted2 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
mixed bell peppers (small-medium), seeds and tops removed (approx. 6 oz ea)6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
337 mg
Białko
37.2 g
Kalorie
3988.6 kJ /
953.3 kcal
Tłuszcz
22.1 g
Błonnik
76.7 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
207.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Weekend Meals
16 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 Min
Broccoli Red Lentil Soup
30 Min
Carrot Ginger Soup
20 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 Min
Black Bean Walnut Patties
35 Min
Chickpea Ratatouille
1 Std.
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min