Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Orange Salmon
- 2 oranges, divided
- ½ inch fresh ginger, peeled
- 3 oz soy sauce
- 4 garlic cloves
- 1 fresh salmon fillet, skinless, boneless (approx. 21 oz)
- 5 sprigs fresh thyme
Broccoli Couscous
- 10 oz couscous
- 20 oz water
- 18 oz broccoli florets, divided
- 1 ½ oz unsalted butter, cut into pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 1 tsp sweet paprika
- ½ tsp salt
- 1 pinch fresh ground pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1365.1 kJ / 326.3 kcal
- Białko
- 28.3 g
- Węglowodany
- 12.2 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.9 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 1772.5 mg
Alternatywne przepisy
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 Std.
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15 dk
Maple and Mustard Salmon
20min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Lemon Garlic White Rice
35 Min
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20min
White Fish Salad
35 Min
Frozen Yogurt Bark
6h 10 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10 dk
Moroccan Chicken Bowl
45 Min
Shrimp Orzo with Peas
30 Min