Urządzenia i Akcesoria
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
3 ½ oz wheat berriesfarro3 ½ oz
-
water plus extra to fill to 1 liter mark30 oz
-
salt divided, to taste1 ½ tsp
-
green onions in pieces (1 in.)2
-
fresh mint leaves plus extra to garnish10
-
English cucumber in pieces (1 in.)4 oz
-
lemon juice½ oz
-
ground black pepper plus extra to garnish¼ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
plain Greek yogurt6 oz
-
large eggs cold4
-
salad greens16 oz
-
radishes sliced thin, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
546 mg
Białko
13 g
Kalorie
958 kJ /
229 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
45 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Potato and Rosemary Focaccia
2 godz. 35 min
Greek Rice
1 godz. 20 min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1 godz. 15 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Cauliflower Steaks
45 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 godz. 15 min