Urządzenia i Akcesoria
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
3 ½ oz wheat berriesfarro3 ½ oz
-
water plus extra to fill to 1 liter mark30 oz
-
salt divided, to taste1 ½ tsp
-
green onions in pieces (1 in.)2
-
fresh mint leaves plus extra to garnish10
-
English cucumber in pieces (1 in.)4 oz
-
lemon juice½ oz
-
ground black pepper plus extra to garnish¼ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
plain Greek yogurt6 oz
-
large eggs cold4
-
salad greens16 oz
-
radishes sliced thin, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
546 mg
Białko
13 g
Kalorie
958 kJ /
229 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Matzo Ball Soup
1 godz. 20 min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1 godz. 20 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Barley and Tomato Salad
45 min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Mediterranean Farro Salad
1 godz. 35 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Lentil Salad
35 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Southwest Quinoa
40 min
Green Bean Gremolata
25 min