Urządzenia i Akcesoria
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
3 ½ oz wheat berriesfarro3 ½ oz
-
water plus extra to fill to 1 liter mark30 oz
-
salt divided, to taste1 ½ tsp
-
green onions in pieces (1 in.)2
-
fresh mint leaves plus extra to garnish10
-
English cucumber in pieces (1 in.)4 oz
-
lemon juice½ oz
-
ground black pepper plus extra to garnish¼ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
plain Greek yogurt6 oz
-
large eggs cold4
-
salad greens16 oz
-
radishes sliced thin, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
546 mg
Białko
13 g
Kalorie
958 kJ /
229 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Southwest Quinoa
40min
Risotto with Broccolini
35min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min
Basic Bulgur
35min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Beet Hummus
20min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Risotto with Spinach and Peas
30min