Urządzenia i Akcesoria
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
English cucumbers ends removed, peeled or unpeeled (approx. 26-28 oz)4 - 5
-
8 oz sour creamplain Greek yogurt8 oz
-
2 tbsp dried dillfresh dill fronds1 bunch
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
apple cider vinegar (opcjonalnie)1 tbsp
-
sugar (opcjonalnie) to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
421 mg
Białko
5 g
Kalorie
451 kJ /
108 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Avocado Tuna Salad
5 min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1 godz. 45 min
Broccoli Stem Slaw
15 min
Cutter Fermented Onions
72 godz. 30 min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Potato Curry Soup
35 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Apple Onion Tea
15 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 min