Urządzenia i Akcesoria
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
English cucumbers ends removed, peeled or unpeeled (approx. 26-28 oz)4 - 5
-
8 oz sour creamplain Greek yogurt8 oz
-
2 tbsp dried dillfresh dill fronds1 bunch
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
apple cider vinegar (opcjonalnie)1 tbsp
-
sugar (opcjonalnie) to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
421 mg
Białko
5 g
Kalorie
451 kJ /
108 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Margarita
10 min
Winter Citrus and Beet Salad
20 min
U.S. Digital Flipbook #1
1 godz. 35 min
Chunky Guacamole
10 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15 min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 min
Berry Dream (TM6/7)
10 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1 godz. 5 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Berry Duo
10 min