Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 oz macadamia nuts, chopped and toasted
- 1 oz shredded coconut, toasted
Mango Sauce
- 20 oz ripe mango flesh (approx. 3 mangos), in pieces (2 in.)
- 1 jalapeño pepper, de-stemmed (halved, lengthwise)
- 2 in. fresh ginger, in pieces (¼ in.)
- 2 tbsp honey
- 1 stalk fresh lemongrass, in pieces (2 in.)
- 8 oz water
- ¼ tsp salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Halibut
- 32 oz halibut fillets
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- freshly squeezed lime juice, to taste
- fresh cilantro, chopped, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1870 kJ / 447 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55min
Mushroom Risotto
30min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 Min
Pork with Black Bean Sauce
30min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Beef Adobo
6h 20min
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
40min
Beef Chili with Lemon Feta
30min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min