Macadamia Halibut with Mango Sauce

Macadamia Halibut with Mango Sauce

4.3 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • macadamia nuts chopped and toasted
    5 oz
  • shredded coconut, toasted
    1 oz
Mango Sauce
  • ripe mango flesh (approx. 3 mangos), in pieces (2 in.)
    20 oz
  • jalapeño pepper de-stemmed (halved, lengthwise)
    1
  • fresh ginger in pieces (¼ in.)
    2 in.
  • honey
    2 tbsp
  • fresh lemongrass in pieces (2 in.)
    1 stalk
  • water
    8 oz
  • salt to taste
    ¼ tsp
  • ground black pepper to taste
Halibut
  • halibut fillets
    32 oz
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • freshly squeezed lime juice to taste
  • fresh cilantro, chopped to garnish

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 447 kcal / 1870 kJ
Białko 37 g
Tłuszcz 37 g
Węglowodany 26 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...