
Urządzenia i Akcesoria
Macadamia Halibut with Mango Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
macadamia nuts chopped and toasted5 oz
-
shredded coconut, toasted1 oz
Mango Sauce
-
ripe mango flesh (approx. 3 mangos), in pieces (2 in.)20 oz
-
jalapeño pepper de-stemmed (halved, lengthwise)1
-
fresh ginger in pieces (¼ in.)2 in.
-
honey2 tbsp
-
fresh lemongrass in pieces (2 in.)1 stalk
-
water8 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste
Halibut
-
halibut fillets32 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
freshly squeezed lime juice to taste
-
fresh cilantro, chopped to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
447 kcal /
1870 kJ
Białko
37 g
Tłuszcz
37 g
Węglowodany
26 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Basil Pesto
10 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6 godz. 15 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Halibut with Apricot Chutney
30 min
Mushroom Risotto
30 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 min
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps with Guacamole
30 min
Caesar Salad
30 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Salmon Tartare
10 min
Chicken Skewers with Peanut Dipping Sauce
45 min