Urządzenia i Akcesoria
Macadamia Halibut with Mango Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
macadamia nuts chopped and toasted5 oz
-
shredded coconut, toasted1 oz
Mango Sauce
-
ripe mango flesh (approx. 3 mangos), in pieces (2 in.)20 oz
-
jalapeño pepper de-stemmed (halved, lengthwise)1
-
fresh ginger in pieces (¼ in.)2 in.
-
honey2 tbsp
-
fresh lemongrass in pieces (2 in.)1 stalk
-
water8 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste
Halibut
-
halibut fillets32 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
freshly squeezed lime juice to taste
-
fresh cilantro, chopped to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37 g
Kalorie
1870 kJ /
447 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Miso Glazed Eggplant with Cucumber Salad
45 min
Halibut with Apricot Chutney
30 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Collard Greens
1 godz. 5 min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 godz.
Mushroom Risotto
30 min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
French Onion Soup with Puff Pastry
55 min
Fish Tacos
45 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Beef Barbacoa
2 godz.