Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean Chicken with Olives
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves4
-
lemon peel thin peel only, no pith (approx. ½ lg. lemon)½ oz
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
red onion thinly sliced (approx. 1 lg. onion)8 oz
-
olive oil (approx. 1 tbsp)½ oz
-
chicken thighs, boneless and skinless (approx. 6-7 thighs), halved16 oz
-
chicken stock low sodium3 oz
-
white wine2 oz
-
capers rinsed2 tsp
-
corn starch1 ½ tsp
-
Kalamata olives, pitted halved7 oz
-
fresh mixed herbs leaves only (e.g. parsley, cilantro, oregano)6 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
641.3 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
846.2 kJ /
202.3 kcal
Tłuszcz
12.6 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
11.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Chicken with Spring Onions
35 min
Chicken Marsala
40 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35 min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 godz. 15 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40 min
Mushroom Risotto
30 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min