
Urządzenia i Akcesoria
Kanapki z pastą jajeczną
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 porcji
Składniki
-
twarogu, tłustego podzielonego na kawałki150 g
-
curry, mielonego1 - 2 łyżeczki
-
musztardy2 łyżeczki
-
soli½ łyżeczki
-
szczypiorku, świeżego drobno posiekanego5 g
-
jajka ugotowane na twardo przekrojone na pół4
-
kromek białego chleba tostowego6
-
szczypiorek, świeży do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
171 kcal /
717 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ZERO WASTE
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Serek ziołowy
48 godz. 15 min
Kanapki z pastą z ogórka i ricotty
10 min
Sałatka warzywna z kurczakiem i miętowym winegretem
1 godz.
Pasta jajeczna z awokado
35 min
Faszerowane jajka z mieloną papryką
35 min
Sałatka curry
25 min
Meksykański twarożek wiejski
1 godz. 20 min
Sałatka ziemniaczana z boczkiem i roszponką
45 min
Pasta ze szprotów i twarogu
10 min
Pasta z tuńczyka i jajek
20 min
Masło czosnkowe z serkiem
10 min
Pasta z tuńczyka
20 min