
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g twarogu, tłustego podzielonego na kawałki
- 1 - 2 łyżeczki curry, mielonego
- 2 łyżeczki musztardy
- ½ łyżeczki soli
- 5 g szczypiorku, świeżego drobno posiekanego
- 4 jajka ugotowane na twardo przekrojone na pół
- 6 kromek białego chleba tostowego
- szczypiorek, świeży do dekoracji
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 171 kcal / 717 kJ
- Białko
- 10 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Węglowodany
- 14 g
- Błonnik
- 1.4 g