
Urządzenia i Akcesoria
Kanapki z pastą jajeczną
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 porcji
Składniki
-
twarogu, tłustego podzielonego na kawałki150 g
-
curry, mielonego1 - 2 łyżeczki
-
musztardy2 łyżeczki
-
soli½ łyżeczki
-
szczypiorku, świeżego drobno posiekanego5 g
-
jajka ugotowane na twardo przekrojone na pół4
-
kromek białego chleba tostowego6
-
szczypiorek, świeży do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
171 kcal /
717 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ZERO WASTE
10 Przepisów
Polska
Polska