Urządzenia i Akcesoria
Kanapki z pastą jajeczną
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 porcji
Składniki
-
150 g twarogu, tłustego podzielonego na kawałki
-
1 - 2 łyżeczki curry, mielonego
-
2 łyżeczki musztardy
-
½ łyżeczki soli
-
5 g szczypiorku, świeżego drobno posiekanego
-
4 jajka ugotowane na twardo przekrojone na pół
-
6 kromek białego chleba tostowego
-
szczypiorek, świeży do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
10 g
Kalorie
717 kJ /
171 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ZERO WASTE
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Masło czosnkowe z serkiem
10 Min
Kotlety z czerstwego chleba z papryką
30 Min
Tapenada z tuńczykiem na plastrach ogórka
20 Min
Kanapki z pastą z ogórka i ricotty
10 Min
Pasta jajeczna z awokado
35 Min
Kolorowa sałatka warstwowa
1 Std.
Sałatka ziemniaczana z boczkiem i roszponką
45 Min
Pomidory nadziewane pastą z tuńczyka
35 Min
Szybkie bułeczki na proszku do pieczenia
30 Min
Pasta ze szprotów i twarogu
10 Min
Pasta z tuńczyka
20 Min
Pasta z tuńczyka i jajek
20 Min