Urządzenia i Akcesoria
Kanapki z pastą jajeczną
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 porcji
Składniki
-
150 g twarogu, tłustego podzielonego na kawałki
-
1 - 2 łyżeczki curry, mielonego
-
2 łyżeczki musztardy
-
½ łyżeczki soli
-
5 g szczypiorku, świeżego drobno posiekanego
-
4 jajka ugotowane na twardo przekrojone na pół
-
6 kromek białego chleba tostowego
-
szczypiorek, świeży do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
10 g
Kalorie
717 kJ /
171 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ZERO WASTE
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Kanapki z pastą z ogórka i ricotty
10 min
Sałatka warzywna z kurczakiem i miętowym winegretem
1 godz.
Pasta jajeczna z awokado
35 min
Warstwowa sałatka z szarpanym kurczakiem
40 min
Kolorowa sałatka warstwowa
1 godz.
Sałatka curry
25 min
Meksykański twarożek wiejski
1 godz. 20 min
Sos majonezowy z musem jabłkowym i chrzanem
20 min
Pulpety z białej kiełbasy w sosie śmietanowo-chrzanowym
50 min
Pasta ze szprotów i twarogu
10 min
Placki ziemniaczane z twarogiem czosnkowym (plińce z pomoćką)
1 godz.
Pasta z tuńczyka
20 min