Pasta z tuńczyka

Pasta z tuńczyka

4.1 697 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porcje

Składniki

  • ogórków kiszonych pokrojonych na kawałki
    100 g
    100 g ogórków konserwowych, pokrojonych na kawałki
  • tuńczyka, w sosie własnym odsączonego
    120 g
  • twarogu tłustego, pokrojonego na kawałki
    100 g
  • jajko ugotowane na twardo
    1
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ łyżeczki
  • soli
    ½ łyżeczki
  • szczypiorku, świeżego drobno pokrojonego (ok. 1 pęczek)
    5 - 10 g

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 120 kcal / 505 kJ
Białko 11.7 g
Tłuszcz 7.7 g
Węglowodany 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...