
Urządzenia i Akcesoria
Pasta z tuńczyka
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porcje
Składniki
-
ogórków kiszonych pokrojonych na kawałki100 g
-
tuńczyka, w sosie własnym odsączonego120 g
-
twarogu tłustego, pokrojonego na kawałki100 g
-
jajko ugotowane na twardo1
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
soli½ łyżeczki
-
szczypiorku, świeżego drobno pokrojonego (ok. 1 pęczek)5 - 10 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
120 kcal /
505 kJ
Białko
11.7 g
Tłuszcz
7.7 g
Węglowodany
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

LEKKIE ŚNIADANIA
9 Przepisów
Polska
Polska