Urządzenia i Akcesoria
Pasta z tuńczyka
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porcje
Składniki
-
100 g ogórków konserwowych, pokrojonych na kawałki100 g ogórków kiszonych pokrojonych na kawałki
-
120 g tuńczyka, w sosie własnym odsączonego
-
100 g twarogu tłustego, pokrojonego na kawałki
-
1 jajko ugotowane na twardo
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
½ łyżeczki soli
-
5 - 10 g szczypiorku, świeżego drobno pokrojonego (ok. 1 pęczek)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
11.7 g
Kalorie
505 kJ /
120 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Węglowodany
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LEKKIE ŚNIADANIA
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1 godz.
Pasta jajeczna
5 min
Pasta z kurczaka i sera feta
55 min
Wiosenny twarożek
5 min
Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka
5 min
Dip z łososia z koperkiem
10 min
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15 min
Pasta ze szprotów i twarogu
10 min
Pasta z wędliny
10 min
Pasta z łososia
5 min
Pasta z tuńczyka i jajek
20 min
Pasta z makreli wędzonej
20 min