
Urządzenia i Akcesoria
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
8 porcji
Składniki
-
bazylii, świeżej tylko liście, plus dodatkowa ilość do dekoracji1 pęczek
-
sera feta pokrojonego na kawałki200 g
-
koncentratu pomidorowego100 g
-
masła miękkiego, pokrojonego na kawałki100 g
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ - ½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
163 kcal /
683 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SOSY I DIPY
14 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pomidorowa pasta z serem feta
35 min
Pasta jajeczna
5 min
Pasta z czarnej fasoli i suszonych pomidorów
15 min
Pasta wegetariańska
10 min
Masło z suszonymi pomidorami, bazylią i parmezanem
10 min
Pasta z suszonych pomidorów z karczochami
2 godz. 10 min
Pasta z oliwek
5 min
Dip z suszonych pomidorów
15 min
Pasta z tuńczyka
20 min
Włoskie masło ziołowe
5 min
Pasta z prażonego słonecznika
10 min
Pasta śródziemnomorska
15 min