Mięso z rosołu, czerstwe pieczywo, skrawki wędlin oraz sera, obierki i resztki warzyw czy pulpa pozostała po produkcji domowego napoju migdałowego mają kulinarne zastosowanie. Dzięki tym inspirującym przepisom w Twojej kuchni nic się nie zmarnuje!
Zupa krem z resztek warzyw
50 min
Frittata z resztkami warzyw
35 min
Quiche z resztkami sera i wędlin
40 min
Bułeczki bao z resztkami mięsa z sosem Hoisin
1 godz. 30 min
Gotowane warzywa zapiekane w sosie serowym
40 min
Gulasz wołowy z knedlami z czerstwego pieczywa
2 godz.
Kanapki z pastą jajeczną
10 min
Koncentrat bulionu warzywnego z resztek warzyw
45 min
Rozmarynowo-parmezanowe krakersy z pulpy migdałowej
1 godz. 20 min
Bananowe muffiny z orzechami włoskimi
35 min