ZERO WASTE

10 Przepisy/-ów

Mięso z rosołu, czerstwe pieczywo, skrawki wędlin oraz sera, obierki i resztki warzyw czy pulpa pozostała po produkcji domowego napoju migdałowego mają kulinarne zastosowanie. Dzięki tym inspirującym przepisom w Twojej kuchni nic się nie zmarnuje!

Zupa krem z resztek warzyw

Zupa krem z resztek warzyw

4.7

50min

Frittata z resztkami warzyw

Frittata z resztkami warzyw

4.2

35min

Quiche z resztkami sera i wędlin

Quiche z resztkami sera i wędlin

4.4

40min

Bułeczki bao z resztkami mięsa z sosem Hoisin

Bułeczki bao z resztkami mięsa z sosem Hoisin

4.5

1godz. 30min

Gotowane warzywa zapiekane w sosie serowym

Gotowane warzywa zapiekane w sosie serowym

4.1

40min

Gulasz wołowy z knedlami z czerstwego pieczywa

Gulasz wołowy z knedlami z czerstwego pieczywa

4.1

2godz.

Kanapki z pastą jajeczną

Kanapki z pastą jajeczną

3.3

10min

Koncentrat bulionu warzywnego z resztek warzyw

Koncentrat bulionu warzywnego z resztek warzyw

4.9

45min

Rozmarynowo-parmezanowe krakersy z pulpy migdałowej

Rozmarynowo-parmezanowe krakersy z pulpy migdałowej

4.3

1godz. 20min

Bananowe muffiny z orzechami włoskimi

Bananowe muffiny z orzechami włoskimi

3.8

35min