
Urządzenia i Akcesoria
Pasta rybna z suszonymi pomidorami
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
6 porcji
Składniki
-
natki pietruszki, świeżej, tylko liście5 g
-
pomidorów, suszonych, w oleju odsączonych z zalewy45 g
-
sielawy, wędzonej bez skóry i ości200 g
-
jogurtu typu greckiego60 g
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
papryki ostrej, mielonej (opcjonalnie)½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 6 porcji
Kalorie
394 kcal /
1649.6 kJ
Białko
55 g
Tłuszcz
13.5 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

NA RYBY!
11 Przepisów
Polska
Polska