Pasta ze szprotów i twarogu
TM5 TM6

Pasta ze szprotów i twarogu

4.7 (35 ocen)

Składniki

  • 30 g cebuli, przekrojonej na pół
  • 5 - 10 g koperku, świeżego, tylko liście
  • 180 - 200 g szprotów, w oleju, odsączonych z oleju
  • 180 - 200 g twarogu, podzielonego na kawałki
  • 20 g majonezu
  • 1 - 2 łyżeczki musztardy (opcjonalnie)
  • ½ łyżeczki soli

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
638.5 kJ / 152.5 kcal
Białko
13.7 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
10.2 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Błonnik
0.2 g
Sód
338.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

Pokaż wszystkie