![Pasta ze szprotów i twarogu Pasta ze szprotów i twarogu](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1B827EB7-3E53-4EED-8C7E-71DE411BE592/Derivates/605834a5-2441-41e3-8602-64151a38880b.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g cebuli, przekrojonej na pół
- 5 - 10 g koperku, świeżego, tylko liście
- 180 - 200 g szprotów, w oleju, odsączonych z oleju
- 180 - 200 g twarogu, podzielonego na kawałki
- 20 g majonezu
- 1 - 2 łyżeczki musztardy (opcjonalnie)
- ½ łyżeczki soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 638.5 kJ / 152.5 kcal
- Białko
- 13.7 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 10.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 338.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kanapki z pastą z ogórka i ricotty
10min
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1h
Pasta z sera owczego
10min
Pasta z pieczarek i słonecznika
30 Min
Kanapki z pastą jajeczną
10min
Pasta z kurczaka z jajkiem i korniszonem
40 Min
Pasta z tuńczyka
20 min
Pasta rybna z suszonymi pomidorami
20 min
Pasta z tuńczyka i jajek
20 min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30 Min
Pasta jajeczna z awokado
35 min
Pasta z makreli wędzonej
20 min