Urządzenia i Akcesoria
Pasta ze szprotów i twarogu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 porcji
Składniki
-
30 g cebuli przekrojonej na pół
-
5 - 10 g koperku, świeżego tylko liście
-
180 - 200 g szprotów, w oleju odsączonych z oleju
-
180 - 200 g twarogu, półtłustego podzielonego na kawałki
-
20 g majonezu
-
1 - 2 łyżeczki musztardy (opcjonalnie)
-
½ łyżeczki soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
338.7 mg
Białko
13.7 g
Kalorie
638.5 kJ /
152.5 kcal
Tłuszcz
10.2 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PYSZNE HISTORIE
66 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15min
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1h
Kanapki z pastą z ogórka i ricotty
10min
Śledzie w konfiturze z czerwonej cebuli
25h 15min
Wiosenny twarożek
5min
Salsa z pieczonej papryki i śliwek
1h 30min
Pasta z łososia
5min
Pasta rybna z suszonymi pomidorami
20min
Pasta z tuńczyka
20min
Pasta z makreli wędzonej
20min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30min
Pasta z tuńczyka i jajek
20min