Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g cebuli, przekrojonej na pół
- 5 - 10 g koperku, świeżego, tylko liście
- 180 - 200 g szprotów, w oleju, odsączonych z oleju
- 180 - 200 g twarogu, podzielonego na kawałki
- 20 g majonezu
- 1 - 2 łyżeczki musztardy (opcjonalnie)
- ½ łyżeczki soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 638.5 kJ / 152.5 kcal
- Białko
- 13.7 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 10.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 338.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta z kurczaka z jajkiem i korniszonem
40 min
Pasta z kurczaka i sera feta
55 min
Pasta kanapkowa z szynki i rukoli
15 min
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15 min
Pasta z tuńczyka i jajek
20 min
Pasta z pieczarek i słonecznika
30 min
Pasta z sera owczego
10 min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30 min
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1h
Pasta z łososia
5 min
Pasta z tuńczyka
20 min
Pasta z makreli wędzonej
20 min