Urządzenia i Akcesoria
Pasta ze szprotów i twarogu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 porcji
Składniki
-
30 g cebuli przekrojonej na pół
-
5 - 10 g koperku, świeżego tylko liście
-
180 - 200 g szprotów, w oleju odsączonych z oleju
-
180 - 200 g twarogu, półtłustego podzielonego na kawałki
-
20 g majonezu
-
1 - 2 łyżeczki musztardy (opcjonalnie)
-
½ łyżeczki soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
338.7 mg
Białko
13.7 g
Kalorie
638.5 kJ /
152.5 kcal
Tłuszcz
10.2 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PYSZNE HISTORIE
66 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1 godz.
Pasta jajeczna z awokado
35 min
Pasta z pieczarek i słonecznika
30 min
Pasta z kurczaka z jajkiem i korniszonem
40 min
Pasta z sera owczego
10 min
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15 min
Kanapki z pastą jajeczną
10 min
Pasta z tuńczyka
20 min
Pasta z łososia
5 min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30 min
Pasta z tuńczyka i jajek
20 min
Pasta z makreli wędzonej
20 min