Pasta ze szprotów i twarogu
TM6 TM5

Pasta ze szprotów i twarogu

4.5 ( 409 ocen )

Składniki

  • 30 g cebuli przekrojonej na pół
  • 5 - 10 g koperku, świeżego tylko liście
  • 180 - 200 g szprotów, w oleju odsączonych z oleju
  • 180 - 200 g twarogu podzielonego na kawałki
  • 20 g majonezu
  • 1 - 2 łyżeczki musztardy (opcjonalnie)
  • ½ łyżeczki soli

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
152.5 kcal / 638.5 kJ
Białko
13.7 g
Tłuszcz
10.2 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Sód
338.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy