Pasta ze szprotów i twarogu

Pasta ze szprotów i twarogu

4.5 414 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 porcji

Składniki

  • cebuli przekrojonej na pół
    30 g
  • koperku, świeżego tylko liście
    5 - 10 g
  • szprotów, w oleju odsączonych z oleju
    180 - 200 g
  • twarogu, półtłustego podzielonego na kawałki
    180 - 200 g
  • majonezu
    20 g
  • musztardy (opcjonalnie)
    1 - 2 łyżeczki
  • soli
    ½ łyżeczki

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 152.5 kcal / 638.5 kJ
Białko 13.7 g
Tłuszcz 10.2 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Sód 338.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...