
Urządzenia i Akcesoria
Smoky Black Bean Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
yellow onions in pieces6 oz
-
tomato paste2 ½ oz
-
garlic cloves2
-
chipotle chilies, canned to taste1 - 2
-
vegetable stock paste1 tsp
-
dried Mexican oregano2 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
paprika½ tsp
-
extra virgin olive oil½ oz
-
canned diced tomatoes with juices14 ½ oz
-
black beans (14.5 oz ea.), rinsed and drained2 cans
-
frozen sweet corn4 oz
-
water8 oz
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
sour cream to serve
-
chopped fresh cilantro to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
261 kcal /
1092 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
44 g
Błonnik
15 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
383 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Pumpkin Chili
50 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Vegetarian Chili
50 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Curried Lentils
5 godz. 15 min