Urządzenia i Akcesoria
Smoky Black Bean Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
yellow onions in pieces6 oz
-
tomato paste2 ½ oz
-
garlic cloves2
-
chipotle chilies, canned to taste1 - 2
-
vegetable stock paste1 tsp
-
dried Mexican oregano2 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
paprika½ tsp
-
extra virgin olive oil½ oz
-
canned diced tomatoes with juices14 ½ oz
-
black beans (14.5 oz ea.), rinsed and drained2 cans
-
frozen sweet corn4 oz
-
water8 oz
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
sour cream to serve
-
chopped fresh cilantro to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
383 mg
Białko
14 g
Kalorie
1092 kJ /
261 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
15 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried Lentils
5h 15min
Pumpkin Chili
50min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Vegetarian Chili
50min
Indian Vegetable Curry
50min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Tuscan White Bean Stew
1h