![Vegetarian Chili Vegetarian Chili](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DA8CCF5F-C27F-4037-A3F6-053B46A41826/Derivates/745e62aa-1346-4010-bfc0-d830b10818d1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 oz olive oil
- 4 oz yellow onion, quartered (approx. ½ medium onion)
- 3 oz red bell pepper, cut into pieces (approx. ½ large pepper)
- 3 oz green bell pepper, cut into pieces (approx. ½ large pepper)
- 2 oz carrot, cut into pieces (approx. 1 medium carrot)
- 2 oz celery, cut into pieces (approx. 1 stalk)
- ½ oz jalapeño pepper, stem and seeds removed (approx. ½ medium jalapeño)
- 1 heaping tsp vegetable stock paste
-
11 ½
oz water
lub 11 ½ oz vegetable stock - 8 oz canned tomato sauce (approx. 1 can)
- 1 tsp chili powder, to taste
- ½ tsp dried oregano
- ¼ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground cumin
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- 15 oz canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 1 can)
- 15 oz canned garbanzo beans, rinsed and drained (approx. 1 can)
- 15 oz canned great northern beans, rinsed and drained (approx. 1 can)
- 4 oz zucchini, diced (approx. ¼ in.)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2775.8 kJ / 663.4 kcal
- Białko
- 37.2 g
- Węglowodany
- 108.1 g
- Tłuszcz
- 10.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.4 g
- Błonnik
- 34 g
- Sód
- 1073.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Smoky Black Bean Soup
35 Min
Pumpkin Chili
50min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Butternut Squash Coconut Curry
40 Min
Broccoli Red Lentil Soup
30 Min
Black Bean Walnut Patties
35 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Lentil Moussaka
2h 20min
Southwest Quinoa
40 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min