Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
TM6

Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup

4.7 (38 ocen)

Składniki

Couscous

  • 8 oz couscous
    lub 8 oz Israeli couscous, quick cooking
  • ½ tsp salt
  • 16 oz vegetable stock
  • 1 lemon

Salmon

  • 4 salmon fillets (approx. 5 oz ea.)
  • 1 tsp ras el hanout (see Tip)
  • ½ tsp salt
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • 1 tsp honey

Soup

  • 4 oz yellow onions, cut into pieces (1 in.)
  • 2 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
  • 2 oz celery, cut into pieces (1 in.)
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 2 tbsp tomato paste
  • ½ tsp salt
  • 15 oz canned chickpeas, drained, rinsed
  • 3 tbsp harissa paste
  • 16 oz vegetable stock
  • 6 oz water
  • ¼ bunch fresh cilantro, leaves only, chopped, plus extra to garnish
  • 2 tbsp pine nuts, toasted, plus extra to garnish
  • 4 tbsp plain Greek yogurt

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2799 kJ / 669 kcal
Białko
48 g
Węglowodany
73 g
Tłuszcz
20 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
11 g
Sód
1574 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy