Wersje kompatybilne
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Couscous
-
8
oz couscous
lub 8 oz Israeli couscous, quick cooking - ½ tsp salt
- 16 oz vegetable stock
- 1 lemon
Salmon
- 4 salmon fillets (approx. 5 oz ea.)
- 1 tsp ras el hanout (see Tip)
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 1 tsp honey
Soup
- 4 oz yellow onions, cut into pieces (1 in.)
- 2 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 2 oz celery, cut into pieces (1 in.)
- ½ oz extra virgin olive oil
- 2 tbsp tomato paste
- ½ tsp salt
- 15 oz canned chickpeas, drained, rinsed
- 3 tbsp harissa paste
- 16 oz vegetable stock
- 6 oz water
- ¼ bunch fresh cilantro, leaves only, chopped, plus extra to garnish
- 2 tbsp pine nuts, toasted, plus extra to garnish
- 4 tbsp plain Greek yogurt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2799 kJ / 669 kcal
- Białko
- 48 g
- Węglowodany
- 73 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 11 g
- Sód
- 1574 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Portuguese Fish and Potato Stew
45min
Summer Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple-Pear Crumble
1h 35 min
Korean Beef Bowl
1h
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 Min
Steamed Cod Over Greens
40min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30min