
Urządzenia i Akcesoria
Broccoli Red Lentil Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
broccoli stems only12 oz
-
shallots in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
ground cumin½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
curry powder½ tsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
water24 oz
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
nutritional yeast4 tbsp
-
dried red lentils4 oz
-
broccoli florets small8 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
red pepper flakes to taste
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
195.4 kcal /
817.5 kJ
Białko
13.3 g
Tłuszcz
5.7 g
Węglowodany
24.9 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
58 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min
West African Peanut Soup with Chicken
50 min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 godz. 50 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Keto Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Avocado Tuna Salad
5 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 min
Tuscan White Bean Stew
1 godz.
Chickpea Ratatouille
1 godz.