
Urządzenia i Akcesoria
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
Dukkah
-
whole raw almonds4 oz
-
unsalted pistachios, shelled4 oz
-
sesame seeds1 oz
-
cumin seeds2 tsp
-
coriander seeds1 ½ tsp
-
salt¼ tsp
-
black peppercorns¼ tsp
Cilantro Chutney
-
extra virgin olive oil2 oz
-
fresh cilantro leaves and tender stems2 oz
-
green onions cut into pieces4
-
serrano chili destemmed, deseeded, to taste1
-
fresh ginger peeled1 oz
-
sugar½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
lemon juice2 oz
Soup
-
yellow onions cut into pieces6 oz
-
garlic cloves3
-
coconut oil½ oz
-
curry powder1 ½ tsp
-
dried black lentils7 oz
-
canned coconut milk (approx. 2 cans)27 oz
-
vegetable stock paste1 ½ tsp
-
canned chickpeas rinsed, drained14 ½ oz
Warm Up
-
vegetable broth6 - 8 oz
-
dried red chili flake to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
787 kcal /
3293 kJ
Białko
25 g
Tłuszcz
56 g
Węglowodany
57 g
Błonnik
14 g
Tłuszcz nasycony
28 g
Sód
648 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Indian Vegetable Curry
50 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Smoky Black Bean Soup
35 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Vegetarian Chili
50 min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1 godz.
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min