
Urządzenia i Akcesoria
Potato Curry Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
Peeling Potatoes
-
russet potatoes unpeeled, cut into pieces (2 in. wide)24 oz
-
water21 oz
-
vegetable oil1 tsp
Curry Potato Soup
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
carrots cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
curry powder1 tbsp
-
vegetable stock28 oz
-
Dijon mustard½ oz
-
dried bay leaf1
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
coconut cream plus extra to drizzle, to garnish3 oz
-
fresh chopped parsley to garnish
-
crusty bread (opcjonalnie) sliced, toasted, to serve
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
187.3 kcal /
783.4 kJ
Białko
3.3 g
Tłuszcz
7.8 g
Węglowodany
25.6 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Sód
461.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
West African Peanut Soup with Chicken
50 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 min
New Jersey Tomato Pie
45 min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min
Tex-Mex Bowl
50 min
One Pot Ravioli Soup
30 min
Tuscan White Bean Stew
1 godz.
Chocolate Raspberry Dream
10 min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 min