
Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti z cukinii à la carbonara (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
-
cukinii Ø 4-5 cm, z odciętymi końcówkami, pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)1000 g
-
sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki80 g
-
cebuli szalotki przekrojonej na pół30 g
-
boczku wędzonego, bez skóry i kości pokrojonego w 0,5 cm kostkę150 g
-
oliwy z oliwek30 g
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ łyżeczki
-
wody500 g
-
żółtka (opcjonalnie) ze sparzonych jajek4
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
309.2 kcal /
1293.6 kJ
Białko
15.1 g
Tłuszcz
22.4 g
Węglowodany
11.4 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Sód
492.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
Spiralizowana sałatka z wołowiną (TM6)
35 min
Spaghetti z cukinii w pikantnym sosie (TM6)
20 min
Gulasz wołowy na piwie z knedlami serowymi
1 godz. 55 min
Spaghetti z cukinii à la carbonara (TM5)
40 min
Spaghetti z cukinii w śmietanowym sosie z boczkiem (TM6)
40 min
Makaron z cukinii z krewetkami w orientalnym sosie (TM6)
25 min
Spaghetti z cukinii z warzywnym sosem pomidorowym (TM6)
30 min
Mango Tango (koktajl kawowo-owocowy)
10 min
Gniazdka ze spiralizowanej cukinii z pesto i pudrem z boczku (TM6)
25 min
Serowe gofry z kurczaka (low carb)
25 min
Spaghetti z cukinii z sosem bolognese (TM6)
40 min