Urządzenia i Akcesoria
Southwest Quinoa
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
uncooked quinoa7 oz
-
water35 oz
-
salt divided, to taste1 tsp
-
apple cider vinegar1 ½ oz
-
oil1 oz
-
honey1 oz
-
lime juice1 oz
-
cilantro leaves¼ bunch
-
jalapeño pepper stem and seeds removed (see Tip)1
-
garlic clove1
-
yellow mustard½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
red bell pepper diced (approx. 5 oz)1
-
orange pepper diced (approx. 5 oz.)1
-
black beans (14.5 oz), rinsed and drained1 can
-
sweet corn kernels (14.5 oz), rinsed and drained1 can
-
green onions thinly sliced2
-
avocado diced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
678 mg
Białko
12 g
Kalorie
1607 kJ /
384 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian Chili
50 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 Min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 Min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1 Std.
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Tortilla Soup
25 Min