
Urządzenia i Akcesoria
Southwest Quinoa
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
uncooked quinoa7 oz
-
water35 oz
-
salt divided, to taste1 tsp
-
apple cider vinegar1 ½ oz
-
oil1 oz
-
honey1 oz
-
lime juice1 oz
-
cilantro leaves¼ bunch
-
jalapeño pepper stem and seeds removed (see Tip)1
-
garlic clove1
-
yellow mustard½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
red bell pepper diced (approx. 5 oz)1
-
orange pepper diced (approx. 5 oz.)1
-
black beans (14.5 oz), rinsed and drained1 can
-
sweet corn kernels (14.5 oz), rinsed and drained1 can
-
green onions thinly sliced2
-
avocado diced1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
384 kcal /
1607 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
58 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
678 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Tortilla Soup
25 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2 godz. 15 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Creamy Broccoli Salad
10 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 min