Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto

Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto

4.2 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
5 portions

Składniki

  • Brazil nuts
    5 oz
  • water
    35 oz
  • quinoa
    7 oz
  • butternut squash diced (approx. ½-¾ in. pieces)
    10 ½ - 12 oz
  • garlic cloves
    2
  • lime peels thin peel only, no white pith
    2
  • fine sea salt to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    ½ tsp
  • fresh cilantro leaves to taste, divided
    1 - 2 oz
  • brown rice vinegar
    1 oz
  • lime juice
    ½ oz
  • olive oil
    6 ½ oz
  • radishes stems removed, halved
    3 ½ oz
  • shallots halved (approx. ¼ in.)
    1 oz
  • Granny Smith apples stems removed, quartered
    3 ½ oz
  • jicama peeled cut into pieces (approx. 1 in.)
    3 ½ oz
  • scallions hand sliced on the bias (approx. ¼ in.)
    3 oz

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 258.9 mg
Białko 11.5 g
Kalorie 3101.4 kJ / 741.3 kcal
Tłuszcz 58.7 g
Błonnik 10.9 g
Tłuszcz nasycony 9.7 g
Węglowodany 47.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...