Urządzenia i Akcesoria
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
5 portions
Składniki
-
Brazil nuts5 oz
-
water35 oz
-
quinoa7 oz
-
butternut squash diced (approx. ½-¾ in. pieces)10 ½ - 12 oz
-
garlic cloves2
-
lime peels thin peel only, no white pith2
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
fresh cilantro leaves to taste, divided1 - 2 oz
-
brown rice vinegar1 oz
-
lime juice½ oz
-
olive oil6 ½ oz
-
radishes stems removed, halved3 ½ oz
-
shallots halved (approx. ¼ in.)1 oz
-
Granny Smith apples stems removed, quartered3 ½ oz
-
jicama peeled cut into pieces (approx. 1 in.)3 ½ oz
-
scallions hand sliced on the bias (approx. ¼ in.)3 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
258.9 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
3101.4 kJ /
741.3 kcal
Tłuszcz
58.7 g
Błonnik
10.9 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
47.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Guacamole
5 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Sous-vide Artichokes
55 Min
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1 Std. 5 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Purple Cauliflower Soup
25 Min
Chicken and Quinoa Salad
50 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min
Berry Clafoutis (Anna)
1 Std. 35 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 Min
Lemony Green Beans
20 Min