Wersje kompatybilne
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ oz orange peel, thin skin only, no white pith
- 1 tsp sugar
- 3 ½ oz orange juice, freshly squeezed (approx. 2 medium oranges)
- 1 oz honey
- ¼ tsp wasabi paste, to taste (opcjonalnie)
- 4 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only (approx. 35 leaves)
- 2 sprigs fresh dill, leaves only (approx. 28 clumps of fine leaves)
- 4 sprigs cilantro, leaves only (approx. 42 leaves )
- 4 fresh salmon fillets, skinless (approx. 16-24 oz total)
- 1 - 2 pinches salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 2 leeks, white part only, quartered (approx. 5.5 oz total)
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 oz salted butter
- 3 ½ oz dry white wine
- 32 ½ oz water
- 2 tbsp vegetable stock paste (see Tip)
- 8 oz buckwheat groats
- 1 - 2 oz lemon juice, freshly squeezed (approx. 2 small lemons)
- 14 - 15 oz asparagus, trimmed and cut into halves (approx. 1 bunch)
- 3 ½ oz cashews, roasted, unsalted (opcjonalnie)
-
1
oz unsalted pumpkin seeds
lub 1 oz unsalted sunflower seeds - 2 oz goat cheese, crumbled
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4347 kJ / 1039 kcal
- Białko
- 50 g
- Węglowodany
- 86 g
- Tłuszcz
- 57 g
- Błonnik
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Creamy Mushroom Soup
25 min
Spring Pea Green Soup
15min
Chicken and Quinoa Salad
50 min
Mushroom Risotto
30 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Fish Carnitas
20min
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Chicken Adobo
1h 25 min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min