Wersje kompatybilne
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ oz orange peel, thin skin only, no white pith
- 1 tsp sugar
- 3 ½ oz orange juice, freshly squeezed (approx. 2 medium oranges)
- 1 oz honey
- ¼ tsp wasabi paste, to taste (opcjonalnie)
- 4 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only (approx. 35 leaves)
- 2 sprigs fresh dill, leaves only (approx. 28 clumps of fine leaves)
- 4 sprigs cilantro, leaves only (approx. 42 leaves )
- 4 fresh salmon fillets, skinless (approx. 16-24 oz total)
- 1 - 2 pinches salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 2 leeks, white part only, quartered (approx. 5.5 oz total)
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 oz salted butter
- 3 ½ oz dry white wine
- 32 ½ oz water
- 2 tbsp vegetable stock paste (see Tip)
- 8 oz buckwheat groats
- 1 - 2 oz lemon juice, freshly squeezed (approx. 2 small lemons)
- 14 - 15 oz asparagus, trimmed and cut into halves (approx. 1 bunch)
- 3 ½ oz cashews, roasted, unsalted (opcjonalnie)
-
1
oz unsalted pumpkin seeds
lub 1 oz unsalted sunflower seeds - 2 oz goat cheese, crumbled
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4347 kJ / 1039 kcal
- Białko
- 50 g
- Węglowodany
- 86 g
- Tłuszcz
- 57 g
- Błonnik
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min
Cauliflower with Pea Purée
40min
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Halibut with Apricot Chutney
30min
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Cod with Citrus Butter
50min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h