Urządzenia i Akcesoria
Steak au Poivre
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
whole black peppercorns1 oz
-
filet mignons (approx. 5 oz ea.)4
-
liquid beef stock2 oz
-
brandy1 ½ oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
unsalted butter diced1 ½ oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
sea salt or to taste1 pinch
-
salad to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
217.4 mg
Białko
69.1 g
Kalorie
4072.7 kJ /
973.4 kcal
Tłuszcz
71.4 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
30.7 g
Węglowodany
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Pasta
35 Min
Soy Chicken with Bok Choy
40 Min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 Std.
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 Min
Jersey Beef
30 Min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30 Min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 Min
Ground Beef Taco Filling
25 Min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 Std.
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 Std. 20 Min
Chicken and Avocado Arepas
1 Std.