Urządzenia i Akcesoria
Steak au Poivre
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
whole black peppercorns1 oz
-
filet mignons (approx. 5 oz ea.)4
-
liquid beef stock2 oz
-
brandy1 ½ oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
unsalted butter diced1 ½ oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
sea salt or to taste1 pinch
-
salad to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
217.4 mg
Białko
69.1 g
Kalorie
4072.7 kJ /
973.4 kcal
Tłuszcz
71.4 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
30.7 g
Węglowodany
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Chicken Mole Verde
1h 5min
Sausage and Red Pepper Pasta
45min
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Carnitas
50min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Jamaica Hibiscus Margarita
1h 5min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30min
Orange Pound Cake
1h 15min