Urządzenia i Akcesoria
Steak au Poivre
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
whole black peppercorns1 oz
-
filet mignons (approx. 5 oz ea.)4
-
liquid beef stock2 oz
-
brandy1 ½ oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
unsalted butter diced1 ½ oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
sea salt or to taste1 pinch
-
salad to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
217.4 mg
Białko
69.1 g
Kalorie
4072.7 kJ /
973.4 kcal
Tłuszcz
71.4 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
30.7 g
Węglowodany
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Vegetable Sauce
25 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 godz.
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Chimichurri Roast Chicken
1 godz. 20 min
Shredded Chicken Taco Filling
30 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min