Urządzenia i Akcesoria
Steak au Poivre
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
whole black peppercorns1 oz
-
filet mignons (approx. 5 oz ea.)4
-
liquid beef stock2 oz
-
brandy1 ½ oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
unsalted butter diced1 ½ oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
sea salt or to taste1 pinch
-
salad to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
217.4 mg
Białko
69.1 g
Kalorie
4072.7 kJ /
973.4 kcal
Tłuszcz
71.4 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
30.7 g
Węglowodany
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Jersey Beef
30 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Chicken Enchiladas
40 min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Buddha Bowl with Chicken
1 godz.
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
South Texas Carne Guisada
1 godz. 20 min
Chicken Mole Verde
1 godz. 5 min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 min