Urządzenia i Akcesoria
Steak au Poivre
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
whole black peppercorns1 oz
-
filet mignons (approx. 5 oz ea.)4
-
liquid beef stock2 oz
-
brandy1 ½ oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
unsalted butter diced1 ½ oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
sea salt or to taste1 pinch
-
salad to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
217.4 mg
Białko
69.1 g
Kalorie
4072.7 kJ /
973.4 kcal
Tłuszcz
71.4 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
30.7 g
Węglowodany
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50 min
Steaks with Mushroom Risotto
40 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2 godz. 10 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Buddha Bowl with Chicken
1 godz.
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Baja-Style Fish Tacos
30 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min