Urządzenia i Akcesoria
Steak au Poivre
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
whole black peppercorns1 oz
-
filet mignons (approx. 5 oz ea.)4
-
liquid beef stock2 oz
-
brandy1 ½ oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
unsalted butter diced1 ½ oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
sea salt or to taste1 pinch
-
salad to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
217.4 mg
Białko
69.1 g
Kalorie
4072.7 kJ /
973.4 kcal
Tłuszcz
71.4 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
30.7 g
Węglowodany
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Stroganoff
40 min
Baked Pork Tenderloin with Rice
1 godz. 20 min
Chimichurri Roast Chicken
1 godz. 20 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Pizza Diavola
Brak ocen
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Jersey Beef
30 min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 min
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
New England Clam Boil
55 min
Beef Stroganoff
1 godz.