Urządzenia i Akcesoria
Steak au Poivre
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
whole black peppercorns1 oz
-
filet mignons (approx. 5 oz ea.)4
-
liquid beef stock2 oz
-
brandy1 ½ oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
unsalted butter diced1 ½ oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
sea salt or to taste1 pinch
-
salad to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
217.4 mg
Białko
69.1 g
Kalorie
4072.7 kJ /
973.4 kcal
Tłuszcz
71.4 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
30.7 g
Węglowodany
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Chili Oil Noodles
30min
Thai Pork with Green Mango Salad (Diabetes)
45min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Slow Cooked Chili con Carne
7h
Southern Mac & Cheese
30min
Philly Cheesesteak
50min