Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
TM6 TM5

Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto

4.7 (114 ocen)

Składniki

Cilantro Pesto

  • 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 2 oz pine nuts
  • 2 oz cilantro, leaves and tender stems (approx. 2-3 bunches)
  • 2 oz red onion, cut into pieces
  • 3 garlic cloves, to taste
  • 1 ¼ tsp salt
  • 5 oz olive oil
  • 2 oz lemon juice, (approx. 2 lemons)

Pasta Salad

  • 40 oz water
  • 32 oz large shrimp, peeled, deveined
  • 9 oz asparagus, cut into pieces ( 1 in.)
  • 16 oz gemelli pasta, dry
  • 1 can sweet corn kernels, drained (approx. 15 oz)
  • 1 jar roasted red peppers, drained, cut into strips, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3916 kJ / 936 kcal
Białko
39 g
Węglowodany
113 g
Tłuszcz
40 g
Błonnik
7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy