Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
TM6

Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup

4.7 ( 50 ocen )

Składniki

Chicken

  • 2 chicken breast fillets, boneless, skinless
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • ½ oz fresh basil leaves plus extra to garnish
    lub ½ oz dried basil plus extra to garnish

Vegetable Soup

  • 6 oz yellow onion quartered
  • 1 garlic clove smashed
  • 1 oz unsalted butter cold, cubed (½ in.)
  • 32 oz vegetable stock
  • 3 oz carrots in pieces
  • 3 oz celery in pieces
  • 4 oz fresh tomato halved
  • 4 oz baby gold potatoes halved
  • 4 oz zucchini in pieces
  • 6 oz zucchini whole
  • 6 oz carrots whole

Steamed Vegetables and Sauce

  • 1 oz Dijon mustard
  • 4 oz sour cream
    lub 4 oz crème fraîche

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
360 kcal / 1506 kJ
Białko
31 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
23 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Sód
1059 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy