Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chicken
- 2 chicken breast fillets, boneless, skinless
- salt, to season
- ground black pepper, to season
-
½
oz fresh basil leaves, plus extra to garnish
lub ½ oz dried basil, plus extra to garnish
Vegetable Soup
- 6 oz yellow onion, quartered
- 1 garlic clove, smashed
- 1 oz unsalted butter, cold, cubed (½ in.)
- 32 oz vegetable stock
- 3 oz carrots, in pieces
- 3 oz celery, in pieces
- 4 oz fresh tomato, halved
- 4 oz baby gold potatoes, halved
- 4 oz zucchini, in pieces
- 6 oz zucchini, whole
- 6 oz carrots, whole
Steamed Vegetables and Sauce
- 1 oz Dijon mustard
-
4
oz sour cream
lub 4 oz crème fraîche
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1506 kJ / 360 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 1059 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Shrimp Scampi
40 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup (TM6 Metric)
40 min
Homemade Lemonade (TM5/6 Metric)
10min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
45 min
Lemon Caper Asparagus
25min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30 min
Lemonade (TM5 Metric)
10min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5min