Urządzenia i Akcesoria
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Chicken
-
chicken breast fillets, boneless, skinless2
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
½ oz dried basil, plus extra to garnishfresh basil leaves plus extra to garnish½ oz
Vegetable Soup
-
yellow onion quartered6 oz
-
garlic clove smashed1
-
unsalted butter cold, cubed (½ in.)1 oz
-
vegetable stock32 oz
-
carrots in pieces3 oz
-
celery in pieces3 oz
-
fresh tomato halved4 oz
-
baby gold potatoes halved4 oz
-
zucchini in pieces4 oz
-
zucchini whole6 oz
-
carrots whole6 oz
Steamed Vegetables and Sauce
-
Dijon mustard1 oz
-
4 oz crème fraîchesour cream4 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1059 mg
Białko
31 g
Kalorie
1506 kJ /
360 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tortilla Soup
25 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup (TM6 Metric)
40 Min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 Min
Pork and Mushroom Wraps
30 Min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 Min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5 Std. 45 Min
Pozole Verde
2 Std.
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 Min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 Min
Chicken and Avocado Arepas
1 Std.